Desať pracovných pozícií pre introvertov

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: thinkstock.com

Vyhovuje vám kancelárska práca, pri ktorej vám väčšiu časť dňa robí spoločnosť váš počítač? Práca, pri ktorej nemusíte komunikovať na dennej báze s klientmi a vy si robíte svoju prácu? Alebo vám vyhovuje manuálna práca, pri ktorej vás nikto neotravuje? Máme pre vás niekoľko pracovných ponúk šitých priamo pre vás!

 
  1. Kontroling v banke
    Ide o investigatívnu pozíciu v oblasti administratívy s využitím nemeckého a anglického jazyka, ktorej náplňou práce je zisťovanie klientskych informácií, predkvalifikácia klientov pred nadviazaním obchodných vzťahov, zber dát a ich vyhodnocovanie v interných nástrojoch, a analýza rizikovosti spolupráce s potenciálnym klientom.

    Miesto výkonu práce: Bratislava
     
  2. Účtovníctvo
    Ponuka práce v medzinárodnej spoločnosti sa ponúka na viacerých pozíciách, podľa toho, či si  chcete svoju kariéru budovať v oblasti AP, AR, ako účtovník GL, či špecialista Payroll. K práci sa vyžaduje znalosť anglického a nemeckého jazyka na mierne pokročilej úrovni.

    Miesto výkonu práce: Košice
     
  3. Business Intelligence Data Analyst
    Medzinárodná spoločnosť, ktorá sa zaoberá návratnosťou daní, hľadá človeka so skúsenosťami v oblasti spracovania dát a reportingu. K práci sa vyžaduje vysokoškolské vzdelanie II. stupňa a ovládanie anglického jazyka.

    Miesto výkonu práce: Bratislava
     
  4. Programátor – práca s dátami
    Ovládate programy ako je JavaScript, PHP, CSS, HTML a MySQL? Ak ste aj študentom vysokej školy, môžete sa uchádzač o prácu v spoločnosti, ktorá sa zaoberá dátovou analytikou.

    Miesto výkonu práce: Košice
     
  5. .NET Analytik
    Úlohou analytika bude zavádzanie ekonomického softvéru pre leasingové spoločnosti, analyzovanie, vývoj, testovanie a podpora softvérových riešení pre klientov. Minimálne požadované vzdelanie je vysokoškolské I. stupňa a znalosť prostredia .NET a databáz MySQL.

    Miesto výkonu práce: Bratislava
     
  6. Programátor robotov
    K programovaniu robotov potrebujete ovládať Kuka WorkVisual alebo Kuka SystemSoftware, mať ukončené stredoškolské vzdelanie (strojárske) a ovládať anglický jazyk, ktorý je nevyhnutný na čítanie manuálov.

    Miesto výkonu práce: Bratislava
     
  7. Junior Android Developer
    Láka vás vývoj mobilných aplikácií, design a vývoj produktu, aktívna participácia na kreatívnom procese? Stačí, ak máte ukončené vysokoškolské vzdelanie II. stupňa, ovládate anglický jazyk a máte skúsenosti na vývoji Android aplikácii, znalosť objektového programovania a skúsenosti s Xcode, môžete sa uchádzať o túto pracovnú pozíciu.

    Miesto výkonu práce: Košický kraj
     
  8. Naťahovač kože
    Pre automobilového výrobcu sa hľadá skúsený operátor, ktorého práca bude pozostávať hlavne z manuálnej roboty – naťahovanie kože na palubné dosky, lakťové opierky a výrobu vnútorného čalúnenia dverí.

    Miesto výkonu práce: Bor (Česká republika)
     
  9. Operátor šitia
    Pre medzinárodnú spoločnosť sa hľadajú šikovné a zručné kandidátky na pracovné miesto šička – pracovník vo výrobe. Primárnym zameraním je strihanie a šitie originálnych textilných a kožených autopoťahov.

    Miesto výkonu práce: Košťany nad Turcom
     
  10. Krajčírka
    Ide o prácu, ktorá je vykonávaná pri stroji. Vhodná je pre manuálne zručné ženy a zahŕňa šitie rolo uterákov.

    Miesto výkonu práce: Bratislava
Viac o téme: Práca Introvert Ponuky Kariéra.sk Ponuka práce Pracovné pozície Introverti
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Kariera.sk, Text: ami, Foto: Thinkstock.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy