10 ideálnych pracovných pozícií ‚šitých‘ pre extrovertov

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: thinkstock.com

Disponujete výbornými komunikačnými alebo prezentačnými zručnosťami? Máte príjemné vystupovanie? Máte skúsenosti s komunikáciou so zákazníkmi alebo s médiami? Viete zvoliť správnu PR aktivitu? Ak ste odpovedali minimálne dvakrát áno, je pre vás vhodná jedna z doleuvedených ponúk z pracovného portálu Kariéra.sk. Vyberte si tú vhodnú pre vás!

 
  1. Uvádzačka na predaji
    Grafton Recruitment Slovakia
    Vašou náplňou práce na predajni mobilného operátora bude vítanie zákazníkov a ich oslovovanie na predajniach. Budete im poskytovať úvodné informácie a rozdávať letáky. Ide o dlhodobú brigádu na 20 až 40 hodín do týždňa. Potrebné je mať ukončené stredoškolské vzdelanie, ovládať anglický jazyk a mať výborné komunikačné a prezentačné zručnosti.

    Miesto výkonu práce: Bratislava
     
  2. Skúsený nákupca v oblasti automotive
    Manpower Slovensko
    Pre medzinárodnú výrobnú spoločnosť sa hľadá projektový nákupca, ktorý bude vyjednávať čo najlepšie podmienky, aktívne komunikovať s dodávateľmi, a navrhovať a implementovať možné úsporné riešenia. Od uchádzača sa vyžaduje samostatnosť, zodpovedný prístup k práci, vyjednávacie schopnosti a komunikácia v anglickom jazyku.
     
  3. Sales manager s aktívnym cudzím jazykom
    Start People
    Úlohou obchodného manažéra je hlavne komunikácia s klientmi v technickej aj obchodnej oblasti, akvizícia  nových klientov, uzatváranie zmlúv s klientmi, úzka spolupráca s technickým oddelením a pravidelný reporting do zahraničia. Preto je potrebné ovládanie anglického, prípadne nemeckého jazyka. Od obchodného manažéra sa vyžaduje vysokoškolské vzdelanie, ochota cestovať do zahraničia na služobné cesty a prax na podobnej pozícii min. 2 roky.

    Miesto výkonu práce: celé Slovensko
     
  4. Marketingový manažér
    Lugera & Maklér
    Činnosti marketingového manažéra sú úzko spojené s PR aktivitami, pod ktoré patrí budovanie značky, výber a určenie správnych PR aktivít, ako aj komunikácia s médiami. Nový zamestnanec bude mať na zodpovednosti aj event management. K práci je potrebná minimálne 5-ročná prax v oblasti marketingu a znalosť produktov na trhu v stavebnom priemysle. Vysokoškolské vzdelanie technického smeru je iba výhodou.

    Miesto výkonu práce: okres Trenčín
     
  5. Brand manager
    Grafton Recruitment Slovakia
    Produktový manažér je zodpovedný za úspešnú implementáciu palivových kampaní na území Slovenska. Ďalej spolupracuje s marketingovým oddelením, komunikuje s reklamnými agentúrami a prekladá marketingové materiály. Od kandidáta na túto pozíciu sa vyžaduje ovládanie anglického jazyka na komunikatívnej úrovni, ukončené stredoškolské vzdelanie a skúsenosti z oblasti marketingu.

    Miesto výkonu práce: Bratislava
     
  6. Junior Brand Manager
    Lugera & Maklér
    Juniorská pozícia v sebe zahŕňa asistenciu pri tvorbe krátkodobých a dlhodobých marketingových plánov pridelených produktov. Ďalšími úlohami je plánovanie, monitorovanie a vyhodnocovanie reklamy v médiách, ako aj ďalšie marketingové úlohy. Vyžaduje sa ukončené vysokoškolské vzdelanie 2. stupňa, ovládanie anglického jazyka a min. 2-ročná prax na podobnej pozícii.

    Miesto výkonu práce: Bratislava
     
  7. Hovorca poštovej banky
    Poštová banka
    Najhlavnejšou pracovnou náplňou hovorcu je komunikácia so zástupcami printových a elektronických médií, s PR agentúrami a inými dodávateľmi. Poskytuje im odpovede a zároveň prezentuje stanoviská banky v médiách – v televízii a rozhlase. Hlavným kritériami výberu je ukončené vysokoškolské štúdium v oblasti žurnalistiky alebo masmediálnej komunikácie, minimálne 5 rokov praxe v mediálnej oblasti alebo PR. Výhodou je znalosť finančného sektora a bankovej problematiky.

    Miesto výkonu práce: Bratislava
     
  8. Relationship Manager/Project Manager
    Grafton Recruitment Slovakia
    Na tejto pozícii budete mať na starosti komunikáciu s kľúčovými klientmi, navrhovať riešenia pre financovanie rôznych pridelených projektov, riadiť ich a riešiť neštandardné situácie. Od kandidáta sa vyžaduje reprezentatívne vystupovanie a orientácia v bankových procesoch.

    Miesto výkonu práce: Bratislava
     
  9. Export Sales Manager
    AuJob
    Obchodný manažér vykonáva prieskum pre vstup na trh, získava informácie o konkurencii,  trhovom mieste a možnosti vstupu na  trh. Ďalej riadi náklady a ostatnú dokumentáciu potrebnú k exportu, ako aj exportnú legislatívu. Súčasťou práce je aj cestovanie do vybraných krajín. K práci sú potrebné jazykové kompetencie, ako aj prax minimálne 2 roky v oblasti obchodu, marketingu alebo exportu.
     
    Miesto výkonu práce: Bratislava/zahraničie
     
  10. Obchodný a marketingový riaditeľ
    Lugera & Maklér
    Obchodný a marketingový riaditeľ každoročne navrhuje marketingovú a predajnú stratégiu, ktorá je dôležitá na trvalý rozvoj firmy. Ďalej vytvára podnikateľský plán a k nemu potrebný rozpočet, dohliada na všetky marketingové a predajné aktivity spoločnosti. K získaniu práce je potrebné ukončené vysokoškolské štúdium v oblasti obchodu, marketingu alebo ekonómie, 5-ročné skúsenosti v oblasti riadenia ľudí a vynikajúce vodcovské a komunikačné zručnosti.

    Miesto výkonu práce: Bratislava
Viac o téme: Práca Obchod Komunikácia Marketing Kariéra.sk Pracovné pozície Extroverti
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Kariera.sk, Text: ami, Foto: Thinkstock.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy