10 najzaujímavejších pracovných ponúk zo západu

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: thinkstock.com

V západoslovenskom regióne dominujú pracovné pozície z oblasti IT, telekomunikácií, centra zdieľaných služieb, obchodu a priemyselnej výroby. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších, ktoré sme pre vás vybrali z pracovného portálu Kariéra.sk.

 
  1. Lektor anglického alebo nemeckého jazyka
    Top Language
    Od kandidáta (aj aktuálne študujúceho) sa vyžaduje vysokoškolské vzdelanie pedagogického smeru so zameraním na učiteľstvo alebo tlmočníctvo. Vybraný uchádzač bude mať  na starosti výučbu anglického alebo nemeckého jazyka v skupinových, individuálne a a pridelených klientov v pobočkách jazykovej školy.

    Miesto výkonu práce: Galanta, Nitra, Partizánske, Piešťany, Senec, Trnava
     
  2. Elektrotechnický dizajnér
    Lugera & Maklér
    K výkonu práce je potrebná dvojročná prax v projektovaní elektrických rozvádzačov, elektroinštalácie strojov, zariadení a výrobných liniek, ovládanie anglického jazyka na komunikatívnej úrovni.

    Miesto výkonu práce: Senec
     
  3. Integračný špecialista
    Poštová banka
    Analytické myslenie, zdravý „sedliacky rozum“, pragmatizmus, efektivita riešenia úloh a asertivita pri presadzovaní návrhov sa vyžadujú od kandidáta na tejto pracovnej pozícii. Vítané sú skúsenosti s UML, EA, CASE nástrojmi a ovládanie SQL.

    Miesto výkonu práce: Bratislava
     
  4. Montér nábytku a kuchynských liniek
    Bascotrans
    Pracovník bude mať k dispozícii firemné vozidlo, telefón a všetko potrebné náradie. Jeho primárnou úlohou bude montáž kuchynských liniek a nábytkových zostáv priamo u zákazníkov. Prax v odbore je pri tejto pozícii nutná.

    Miesto výkonu práce: Trnava
     
  5. Pracovník v sklade potravín
    EDYMAX SE
    Manuálna zručnosť, zodpovednosť a obratnosť sa vyžaduje od pracovníka pracujúceho v sklade potravín. Jeho pracovnou úlohou bude aj práca na manipulačných vysokozdvižných a elektrických paletových vozíkoch. V prípade potreby spoločnosť pracovníka zaškolí.

    Miesto výkonu práce: Ilava
     
  6. Sales Consultant
    Lugera & Maklér
    Úlohou sales consultanta bude vyhľadávanie vhodných kandidátov na voľné pracovné pozície, vedenie osobných pohovorov, vyhľadávanie klientov a príprava cenových kalkulácii. K práci je potrebná prax v oblasti ľudských zdrojov, alebo v oblasti starostlivosti a komunikácie so zákazníkmi. Oceňujú sa komunikačné schopnosti, proaktivita, kreativita, samostatnosť a silná orientácia na zákazníka.

    Miesto výkonu práce: Trenčín
     
  7. Priemyselný inžinier
    Manpower Slovensko
    Ak túžite pracovať v medzinárodnej spoločnosti, osobnostne sa rozvíjať a máte skúsenosti s využívaním priemyselnej techniky na zlepšenie plynulosti procesu a produktivity, je pre vás vhodná táto pracovná pozícia. Spoločnosť poskytuje pre zamestnancov školenia.

    Miesto výkonu práce: Považská Bystrica
     
  8. Vývojár .NET
    CPL Jobs
    Od nového pracovníka sa vyžadujú skúsenosti s programovaním v jazyku .NET (C#) aspoň počas obdobia 2 rokov a znalosti niektorej z nasledujúcich technológii: ASP.NET, C#, MS SQL, HTML, XML. Výhodou sú aj skúsenosti s testovaním a znalosť angličtiny na úrovni porozumenia technickej dokumentácie a špecifikácie.

    Miesto výkonu práce: Trenčín, Zvolen
     
  9. Elektromontér
    LUTO Automotive
    Prácou elektromontéra bude montáž a zapájanie komponentov pri výrobe rozvodových skríň a práca s technickou dokumentáciou.

    Miesto výkonu práce: Nové Mesto nad Váhom
     
  10. Ekonóm/Účtovník
    Sladovňa SESSLER
    Kandidát na túto pozíciu by mal ovládať jednoduché a podvojné účtovníctvo, fakturácie, hospodársku korešpondenciu, mzdové účtovníctvo a skladové hospodárstvo.

    Miesto výkonu práce: Trnava
Viac o téme: Bratislava Práca Západ Tranava Kariéra.sk Pracovné pozície
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Kariera.sk, Text: ami, Foto: Thinkstock.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy