Zaujímavé pracovné pozície, pri ktorých sa nebudete nudiť

Práca animátora je vhodná aj pre študentov.Práca animátora je vhodná aj pre študentov. Zdroj: thinkstock.com

Máme pre vás pracovné pozície, ktoré vám do vašej každodennej práce prinesú viac zábavy, ako reálnej driny. To však neznamená, že by vám nemala chýbať zodpovednosť a spoľahlivý prístup. Pracovné pozície sú vhodné aj pre tých, ktorí majú ukončené stredoškolské vzdelanie bez maturity.

 
  1. Plavčík
    Na pozíciu plavčíka sa nevyžaduje stredoškolské vzdelanie s maturitou ani odborná prax. Potrebná je však fyzická zdatnosť a kandidát by mal byť držiteľom preukazu „plavec-záchranár“ – stupeň bronz a mal by mať uskutočnený kurz prvej pomoci. Od kandidáta sa vyžaduje aj spoľahlivosť a ochota pomáhať druhým ľuďom.
     
  2. Animátor/ka kultúry a vodič/ka
    Ide o kumulovaná funkciu pre osvetové stredisko. Ide o záujmovo-umeleckú činnosť v oblasti výtvarnej a fotografickej a zároveň sa vyžaduje prax. min. 10 rokov s vedením motorového vozidla. Uchádzač by mal mať skúsenosti aj v oblasti projektového manažmentu.
     
  3. Stevard/letuška
    Hľadá sa letecký personál pre exkluzívne letecké spoločnosti na Blízkom východe. Ich úlohou bude vítanie hostí na palube lietadla, podávanie občerstvenia a starostlivosť o pasažierov počas letu s ohľadom na ich bezpečnosť. Kandidáti by mali byť zdatní aj v poskytnutí prvej pomoci a pri riešení mimoriadnych situácií. Spoločnosť zároveň poskytuje ubytovanie v štýlových bytových komplexoch, v ktorých je k dispozícii telocvičňa, bazén a tenisové kurty.
     
  4. Detský športový animátor
    Detský športový animátor má na starosti organizovanie a vedenie skupinových cvičení pre deti. Pozícia je zároveň vhodná pre študenta a absolventa katedry telesnej výchovy a športu, prípadne pedagogickej a školskej psychológie.
     
  5. Tréner plávania
    Na pozíciu trénera plávania sa vyžaduje stredoškolské vzdelanie bez maturity. Ide o prácu na jednu zmenu.
     
  6. Plavčík
    Hľadá sa plavčík do vonkajšieho bazéna! Od uchádzača sa vyžaduje úplné stredné odborné vzdelanie, preukaz plavčíka, vodičské oprávnenie (skupiny B) a ovládanie cudzích jazykov (anglický jazyk, ruský jazyk, ukrajinský jazyk a poľský).
     
  7. Animátor
    Animátor bude mať na starosti deti v detskom kútiku. Jeho úlohou bude vytváranie programu pre deti, pripraviť  priestor na narodeninové oslavy a zároveň opatrovanie detí v rodinách. Ide o brigádnickú prácu, na ktorú je potrebná predchádzajúca skúsenosť s prácou s deťmi a animačnými aktivitami.
Viac o téme: Práca Zábava Plavčík Pracovné ponuky Kariéra.sk Animátor
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Kariera.sk, Text: ami, Foto: Thinkstock.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy