10 pracovných pozícií pre všetky matky a ženy

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: thinkstock.com

Nezabudnite na Deň matiek! Druhá májová nedeľa tradične patrí všetkým matkám. Ak chcete svojej nezamestnanej mame spraviť radosť okrem tradičných kvetín, môžete jej odporučiť zaujímavé pracovné pozície, ktoré sú vhodné nielen pre matky ale aj pre všetky ženy.

Jedenásty máj patrí v tomto roku všetkým mamám, mamičkám alebo matkám. Je jedno ako ju oslovujete, mama je jedna a preto si zaslúži aj patričnú pozornosť. My vám pri príležitosti tohto sviatku venujeme niekoľko typov pracovných pozícií, v ktorých sa uplatnia nielen matky, ale aj všetky ženy.
 

  1. Právnik/právnička
    Hľadá sa právnička pre stabilnú realitnú spoločnosť, ktorá spolupracuje s významnými obchodnými partnermi. Spoločnosť k práci poskytuje mobilný telefón a PC. Nová právnička bude mať na starosti samostatné riešenie obchodných prípadov spoločnosti, ako aj komunikáciu a stretnutia s klientmi, zástupcami klientov, bánk a notármi.
     
  2. Projektový manažér/manažérka pre rakúsky trh
    Obchodná spoločnosť v oblasti verejného osvetlenia, ktorá zastupuje poľského výrobcu na slovenskom trhu hľadá človeka, ktorý bude aktívne vyhľadávať obchodných partnerov a bude im poskytovať technickú podporu. Poradenstvo bude poskytovať aj architektom, projektantom a obchodným partnerom.

    Ponúkaný plat: od 800 do 1200 eur (základný hrubý plat + mesačné prémie + percentá z predaja)
     
  3. Špecialista/špecialistka rozvoja retailu a analýz
    Ak máte analytické myslenie, môžete sa uchádzať o prácu špecialistky rozvoja retailu a analýz. Mali by ste byť typ človeka, ktorého baví analyzovať na základe údajov a hľadať a implementovať riešenia skvalitňujúce systém predaja a servisu klientom s cieľom zlepšiť zákaznícku spokojnosť.
     
  4. Sekretárka
    Na prácu sekretárky vám postačí stredoškolské vzdelanie a ovládanie maďarského jazyka. Ovládanie anglického a nemeckého jazyka je iba výhodou. Vašou úlohou bude pripravovať podklady pre obchodné stretnutia a rokovania a zároveň ich organizovať. Taktiež budete mať na starosti vybavovanie telefonickej, mailovej a poštovej komunikácie.

    Ponúkaný plat: od 800 do 1000 eur
     
  5. Recepčná pre personálnu agentúru
    Personálna agentúra hľadá sympatickú a príjemnú kolegyňu so skúsenosťami s administratívnou agendou a organizačných chodom kancelárie. Na túto prácu sa požaduje stredoškolské vzdelanie s maturitou a ovládanie anglického alebo nemeckého jazyka. Praktické skúsenosti na podobnej pozícii sú veľkou výhodou, avšak o prácu sa môže uchádzať aj absolventka VŠ s praktickými skúsenosťami v administratíve.
     
  6. Project manažér/manažérka
    Projektová manažérka bude mať na starosti spoluprácu s developermi, investormi, predajcami nehnuteľností vrátane udržiavania komunikácie s nimi. Ďalej bude spravovať portfólio klientov a obchodných partnerov, bude s nimi viesť rokovania a uzatvárať zmluvnú dokumentáciu.
     
  7. Senior obchodník/obchodníčka
    Pozícia chytrej senior obchodníčky sa obsadzuje pre všetky dámy, ktoré majú komunikačné schopnosti, predajné zručnosti, aktívny prístup k práci, majú dostatočnú kreativitu, cieľavedomosť a schopnosť pracovať v kolektíve.
     
  8. Vedúci/vedúca oddelenia
    Vedúca oddelenia bude zodpovedať za plynulý chod zvereného oddelenia. Taktiež bude zodpovedná za výber a motiváciu zamestnancov, ako aj za komunikáciu s nákupcami a dodávateľmi. Požadovanými zručnosťami sú v prvom rade minimálne dvojročné skúsenosti na podobnej pozícii, užívateľská znalosť MS Office, schopnosť viesť tím a predajné zručnosti.
     
  9. Špecialista/špecialistka personálnej a mzdovej administratívy
    Úlohou špecialistky personálnej a mzdovej administratívy je spracovanie a vedenie mzdovej agendy, ako aj spracovanie výkazov pre úrady sociálneho, zdravotného, dôchodkového zabezpečenia a komunikácia s príslušnými inštitúciami. Jej úlohou je aj spracovanie ročného zúčtovania preddavkov na daň a preddavkov na zdravotné poistenie podľa platnej legislatívny a spracovanie pracovných ciest. K práci sa vyžaduje stredoškolské vzdelanie s maturitou a anglický jazyk na úrovni začiatočníka.
     
  10. Operátorka výroby
    Operátorka výroby bude mať na starosti balenie, lepenie, manipuláciu s materiálom a obsluhu jednoduchých strojov.
Viac o téme: Matka Práca Žena Deň Pozície Pracovné Kariera.sk Matiek Kariera
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Text: red., Zdroj: Kariera.sk, Foto: Thinkstock

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy