9 skvelých pracovných príležitostí v MATADOR Automotive: Nepremeškajte svoju šancu na novú prácu

MATADOR Automotive Vráble, a.s. je renomovaná a rastúca spoločnosť, ktorá ponúka rozmanité pracovné príležitosti. Či už chcete začať novú kariéru alebo hľadáte zmenu zamestnania, tu je deväť vynikajúcich pracovných pozícií, ktoré by vám mohli vyhovovať. Nachystajte si životopis a pozrite sa, či je niektorá z týchto pozícii vhodná práve pre vás.

MATADOR Automotive Vráble, popredný dodávateľ riešení pre automobilový a všeobecný priemysel, je od svojho založenia v roku 1905 stabilným a spoľahlivým zamestnávateľom na Slovensku. V roku 2017 sa stala súčasťou spoločnosti SODECIA, moderného nadnárodného hráča v automobilovom priemysle s pobočkami po celom svete. Keďže MATADOR zvyšuje svoje výrobné kapacity, ponúka zaujímavé pracovné príležitosti pre mladých ľudí aj skúsených odborníkov.

Aké sú výhody práce pre spoločnosť Matador?

  • Doplnkové dôchodkové poistenie 3. pilier
  • Vlastné stravovacie zariadenie a bufet
  • Detské pobyty, rekreácie, kúpeľné a rehabilitačné pobyty
  • Zdravotná rehabilitácia – masáže v rámci areálu spoločnosti Vráble
  • Víkendové výlety a zájazdy (napr. ZOO, Budapešť, chaty)
  • Spoločenské a kultúrne podujatia (MDŽ, Family day pre všetkých zamestnancov a ich rodiny, koncerty, divadlo, športové a automobilové podujatia atď.)
  • Vernostný program pre zamestnancov podľa odpracovaných rokov (finančná odmena)
  • Finančné príspevky (napr. životné jubileá, narodenie dieťaťa, darovanie krvi, súťaže vinárov a rybárov a pod.)

9 skvelých pracovných príležitostí Galéria fotiek (5)

Spoločnosť MATADOR Automotive Vráble, a.s. momentálne obsadzuje tieto pozície:

Miesto výkonu práce: Vráble

Plat: 1500 EUR

Spoločnosť MATADOR Automotive Vráble, a.s. hľadá koordinátora Kaizen, ktorý bude školiť a viesť zamestnancov v oblasti princípov a nástrojov Kaizen, viesť interné workshopy, analyzovať a konsolidovať údaje s cieľom navrhovať nové riešenia. Vhodný kandidát musí mať vysokú úroveň koordinačných a plánovacích schopností, byť tímovým hráčom, mať výborné komunikačné schopnosti a uvítať znalosť lisovania, zvárania a povrchovej úpravy materiálov a logistiky. Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Vráble

Plat: od 1250 EUR

MATADOR Automotive Vráble, a.s. hľadá elektrikára/údržbára na opravu a údržbu strojov a technologických liniek, samostatnú prácu na základe technickej dokumentácie a požiadaviek a vykonávanie základných elektroinštalačných prác. Ideálny uchádzač musí mať znalosť programu SIMATIC, čítať elektrické schémy a značky a mať vysokú úroveň technických zručností a schopnosť riešiť problémy. Zašlite svoj životopis na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Vráble

Plat: od 1250 EUR

MATADOR Automotive Vráble, a.s. prijme do pracovného pomeru prevádzkového zámočníka - pracovníka údržby, ktorý bude vykonávať údržbárske práce, vykonávať opravy a zabezpečovať bezpečnú prevádzku strojov a zariadení. Ideálny kandidát musí mať vyššie odborné vzdelanie technického smeru, vysokú úroveň technických a mechanických zručností a znalosť hydraulických a pneumatických systémov. Celý popis práce nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Vráble

Plat: od 1800 EUR

Čo vás čaká na tejto pozícii? Vašou pracovnou náplňou bude udržiavanie dielov v SAP, nastavovanie príslušných parametrov z hľadiska zákazníka - kalendár dodávok, balenie, zadávanie a kontrola objednávky od zákazníka v systéme a prípadné nezhody riešiť priamo so zákazníkom, organizácia a riadenie dodávok materiálu na základe nasadenia technickej zmeny od zákazníka. Zaujala vás táto ponuka? Reagujte na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Vráble

Plat: 2200 – 3500 EUR

Zamestnanec na tejto pozícii buduje, rozvíja a udržiava vzťahy s kľúčovými dodávateľmi a internými zákazníkmi, vykonáva prieskum trhu s cieľom zistiť najlepšie produkty a dodávateľov so zreteľom na náklady, dodávky a kvalitu, uzatvára dlhodobé efektívne optimálne zmluvy s dodávateľmi a partnermi a vedie obstarávacie činnosti vo všetkých fázach podľa nákupného postupu Sodecia a príslušnú dokumentáciu. Hodíte sa na túto pozíciu? Prihláste sa na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nitra

Plat: od 1800 EUR

Vedúci plánovania bude pracovať v systéme SAP pre modul MM a SD, nastavovať výrobné dávky a sledovať výrobné kapacity na zariadeniach. Bude vyhodnocovať efektívnosť výrobného plánu a analyzovať stav zásob a prijímať potrebné opatrenia na splnenie cieľov. Úspešný kandidát bude zodpovedný za plnenie pridelených KPI a plánovanie výroby. Viac sa dočítate na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nitra

Plat: od 1600 EUR

Inžinier lisovania bude vykonávať odbornú pomoc pri posudzovaní a oponovaní konštrukčných návrhov lisovacích nástrojov. Bude posudzovať a zabezpečovať realizáciu zapracovania technických zmien lisovacích nástrojov do lisovacích nástrojov. Úspešný uchádzač bude pripravovať odborný odhad ceny lisovacích nástrojov pre potreby kalkulácie nových projektov a koordinovať prípravu tendrov. Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Vráble

Plat: od 1150 EUR

Nástrojár bude vykonávať úlohy výroby nástrojov, ktoré si vyžadujú vysokú úroveň presnosti a zručnosti. Bude pomáhať pri opravách nástrojov, foriem, závitov alebo modulov zložitej povahy a analyzovať poruchy lisovacích nástrojov a prípravkov a určovať potrebné opravy. Úspešný uchádzač bude pomáhať pri vykonávaní preventívnych kontrol lisovacích nástrojov a kontrolných prípravkov a ovládať princíp lisovacieho systému ISO, čítať výkresovú dokumentáciu. Prihláste sa na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nitra

Plat: od 1150 EUR

Inžinier údržby sa bude podieľať na nových a prebiehajúcich projektoch, poskytovať podporu pri uvádzaní do prevádzky a podávať správy na dennej báze. Bude zabezpečovať plynulý chod prevádzky a minimalizovať prestoje výrobných zariadení. Úspešný kandidát bude viesť tím elektrotechnikov, mechanikov údržby a technikov PLC, komunikovať s dodávateľmi servisných služieb, plánovať servis a preberať výrobné zariadenia od dodávateľov po ukončení servisu. Zašlite svoj životopis na Kariéra.sk.

9 skvelých pracovných príležitostí Galéria fotiek (5)

Ak vás zaujala niektorá z uvedených pracovných pozícií, určite sa prihláste a využite množstvo výhod a možností rastu, ktoré spoločnosť ponúka. Všetky voľné pozície spoločnosti MATADOR Automotive Vráble, a.s. nájdete na Kariéra.sk.  

MATADOR Automotive Vráble sa aktívne podieľa na výskume a vývoji nových výrobných technológií, sofistikovaných spojov a implementácii nových materiálov pre automobilový priemysel. Globálna orientácia spoločnosti umožňuje poskytovať vysokokvalitné služby zákazníkom na celom svete. MATADOR Automotive Vráble a SODECIA sú zodpovednými a stabilnými zamestnávateľmi na slovenskom trhu práce.

 

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 5
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
 
Staršie správy
Staršie správy