Chcete zarábať aspoň 2000 EUR mesačne? Vyberte si z týchto pracovných pozícii

Túžite po práci, vďaka ktorej by ste si vedeli slušne zarobiť? Pracovný portál Kariéra.sk pre vás pripravil výber zaujímavých pracovných ponúk z celého Slovenska a zahraničia, ktoré by vás mohli zaujať. Ak už dlhšie premýšľate nad zmenou zamestnania, možno máte pred sebou skvelú príležitosť. Pozrite si výber inzerátov z celého Slovenska i zahraničia, v ktorom platy začínajú od 2000 EUR.

Miesto výkonu práce: Rakúsko a Švajčiarsko

Plat: od 2000 - 3500 EUR

Profesionálna online sprostredkovateľská agentúra, ktorá sa špecializuje na nábor zamestnancov pre prevádzkovateľov hotelov a reštaurácií v Rakúsku a Švajčiarsku hladá do svojho tímu nových kolegov na pozície čašníkov alebo kuchárov. Za sprostredkovanie neplatíte nijaké poplatky. Chcete sa o tejto pracovnej ponuke dočítať viac? Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 3200 EUR

Hľadáte prácu, ktorá ponúka náročné a dynamické prostredie? Nehľadajte ďalej, pozícia nákupcu nepotravinárskeho tovaru v Lidli je pre vás ako stvorená! Budete zodpovedný za výber nepotravinového tovaru, vypracovávať analýzy trhu a vyhodnocovať konkurenciu. Vaše zručnosti si vyskúšate pri určovaní stratégie predaja a tvorby cien týchto výrobkov. Budete sa tiež zúčastňovať na pracovných cestách v Nemecku, aby ste zabezpečili správny výber výrobkov z ponúkaného portfólia. Ako súčasť oddelenia nákupu budete spolupracovať s kolegami a neustále sledovať vývoj na trhu. Všetky benefity nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 3000 EUR

Spoločnosť Hitachi Zosen Inova Slovakia hľadá špecialistu na globálne nepriame dane, ktorý sa pripojí k rastúcemu daňovému tímu. Ide o fantastickú príležitosť pre záujemcov o oblasť nepriamych daní. Ako odborník na danú problematiku budete identifikovať a posudzovať riziká nepriamych daní a možnosti daňového plánovania. Okrem toho budete poskytovať pravidelné školenia tímom predaja, obstarávania, logistiky a účtovníctva o témach nepriamych daní, budete informovaní o záležitostiach nepriamych daní v príslušných krajinách a budete aktívne informovať vedúceho daňového oddelenia skupiny a vedenie podniku o vplyve týchto záležitostí. Prihláste sa už dnes na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 2000 EUR

Máte skúsenosti s riadením projektov a hľadáte prácu v oblasti skladového hospodárstva? Potom je pozícia projektového manažéra pre skladové hospodárstvo ideálna práve pre vás! Budete zodpovedný za optimalizáciu skladových procesov, rozvoj a údržbu siete pobočiek na Slovensku, implementáciu skladových modulov SAP a hľadanie optimalizačného potenciálu v jednotlivých pobočkách. Vaše nápady na lepšiu optimalizáciu procesov a stratégie budú ocenené a implementované. Nenechajte si ujsť túto pracovnú príležitosť na Kariéra.sk.

Odborný konzultant pre Bratislavu

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 2000 EUR

Prvá stavebná sporiteľňa, a.s. hľadá do svojho tímu v Bratislave odborného konzultanta. Spoločnosť je známa poskytovaním produktov financovania bývania a patrí medzi tri najlepšie finančné inštitúcie v tejto oblasti. Ako obchodný zástupca budete zodpovedný za správu portfólia klientov PSS, samostatné vedenie obchodných rokovaní, vyhľadávanie nových klientov, aktívne vyhľadávanie a ponúkanie riešení klientom v oblasti financovania bývania, realizáciu obchodných cieľov v oblasti sprostredkovania predaja produktov PSS a budovanie tímovej spolupráce. Nepremeškajte šancu stať sa odborníkom na financovanie bývania. Zašlite svoj životopis na Kariéra.sk

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 3200 EUR

Chceš sa podieľať na vývoji a zabezpečení nových technológii? Byť pri implementácií nových postupov a trendov v rámci aplikačného vývoja? Máš skúsenosti s SDLC, či AWS? Nebaví Ťa monotónna práca a rád spoznávaš nových ľudí? Ponúkame Ti flexibilitu a dynamické pracovné prostredie, s priestorom na osobnostný a profesijný rozvoj v tíme technologickej bezpečnosti. Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Nevybrali ste si? Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebook skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka ktorej pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách. Môžete si tiež vytvoriť Agenta na portáli Kariéra.sk. Vďaka službe Agent dostanete na váš email nové ponuky práce podľa vašich kritérií. Nemusíte tak prezerať denne stovky ponúk, Agent ich prezrie za vás.

  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy