Hľadáte si nové zamestnanie v Bratislave? Tu vám ponúknu priemerný plat 1400 EUR

Pre ľudí, ktorí hľadajú novú pracovnú príležitosť, je v Bratislave k dispozícii niekoľko zaujímavých pozícií. Spoločnosť ELEKTROSPED, a. s., ktorá patrí medzi významných zamestnávateľov na Slovensku, pod ktorého spadajú značky – DATART, Hej.sk a ETA Slovakia hľadá nových kolegov na rôzne pozície v Bratislave. Nachystajte si životopis a pozrite sa, či je niektorá z nasledujúcich pozícii vhodná práve pre vás.

Aké sú výhody práce pre spoločnosť ELEKTROSPED?

Spoločnosť ponúka pre všetky pozície niekoľko skvelých benefitov, vrátane karty MULTISPORT, finančných príspevkov nad rámec zákona, zliav na nákup elektroniky, platenej dovolenky a výhodných taríf mobilných telefónov. Zamestnancom poskytuje aj priebežné vzdelávanie a školenia, ktoré im pomáhajú rozvíjať ich zručnosti a napredovať v kariére.

Spoločnosť ELEKTROSPED momentálne obsadzuje tieto pozície:

Plat: 720 - 1400 EUR

Galéria DATART Petržalka hľadá skúseného elektrotechnického špecialistu, ktorý bude poskytovať odborné poradenstvo zákazníkom, pomáhať pri výbere elektro tovaru, zabezpečovať a preceňovať tovar, pracovať s hotovosťou a starať sa o zverenú časť predajne. K pozícii prináleží priemerný plat 1400 EUR mesačne a je na plný úväzok. Prihláste sa na Kariéra.sk.

Plat: 740 - 1400 EUR

Pozícia pokladník/predavač v spoločnosti DATART EUROVEA Bratislava zahŕňa prácu so zákazníkmi, prácu s hotovosťou, obsluhu registračnej pokladne, spracovanie platieb a poskytovanie informácií o splátkovom predaji. Ideálny kandidát na túto pozíciu by mal byť priateľský, spoločenský a schopný efektívne vykonávať viacero úloh. Všetky podrobnosti nájdete na Kariréra.sk.

Plat: 740 - 1400 EUR

Pozícia Špecialista skladu a distribúcie v Galérii DATART Petržalka je vhodná pre jednotlivcov, ktorí uprednostňujú prácu v zákulisí. Medzi povinnosti patrí príjem tovaru, kontrola jeho kompletnosti, evidencia tovaru, jeho doručovanie zákazníkom, vybavovanie reklamácií a vykonávanie náhodných kontrol tovaru. Ideálny kandidát by mal byť fyzicky zdatný, komunikatívny a schopný pracovať samostatne. Viac sa dočítate na Kariéra.sk.

Plat: 850 - 1400 EUR

Spoločnosť ELEKTROSPED, a.s. hľadá nadšených  kolegov ktorých bavia najmodernejšie trendy a chcú pracovať v spoločnosti s dlhoročnou tradíciou. Vašou úlohou bude riešenie reklamácií (prijatie, kontrola reklamovaného tovaru od zákazníka), komunikácie s dodávateľmi a servisom a výdaj opraveného reklamovaného tovaru zákazníkovi. Zašlite svoj životopis na Kariéra.sk.

Spoločnosť ponúka pre všetky tieto pozície niekoľko skvelých benefitov, vrátane karty MULTISPORT, finančných príspevkov nad rámec zákona, zliav na nákup elektroniky, platenej dovolenky a výhodných taríf mobilných telefónov. Zamestnancom poskytujeme aj priebežné vzdelávanie a školenia, ktoré im pomáhajú rozvíjať ich zručnosti a napredovať v kariére.

Ak máte záujem o niektorú z týchto pozícií, prihláste sa už dnes na Kariéra.sk.

  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
 
Staršie správy
Staršie správy