Zarábajte až 1500 EUR mesačne: Úspešný veľkoobchod hľadá nových kolegov

Spoločnosť s viac než 2 000 zamestnancami a 150 pobočkami hľadá do svojho tímu nových kolegov. Ptáček - veľkoobchod, a.s. okrem slušného platového ohodnotenia svojim zamestnancom ponúka množstvo benefitov a rôzne možnosti profesionálneho rastu. Hľadáte si nové zamestnanie, v ktorom budete mať istotu stabilnej práce? Nachystajte si životopis a pozrite sa, ktoré pozície sú voľné.

Aké sú výhody práce pre spoločnosť Ptáček - veľkoobchod, a.s.?

  • Príspevok na dôchodkové poistenie
  • 5 týždňov dovolenky
  • Stravné lístky vo výške 6 EUR
  • Zaujímavá zľava na všetok tovar
  • MultiSport karta za zvýhodnenú cenu
  • Príspevok na dôchodkové pripoistenie podľa dĺžky pôsobenia vo firme
  • 3 dni plateného zdravotného voľna

Zoznam všetkých benefitov nájdete na Kariéra.sk.

Spoločnosť Ptáček momentálne obsadzuje tieto pozície:

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1100 - 1400 EUR

Hlavnou náplňou práce je priamy predaj tovaru zákazníkom, príjem dopytu, objednávok, spracovanie ponúk, konzultačná činnosť, zmluvné uzatvorenie obchodného prípadu, fakturácia a spolupráca s obchodnými zástupcami a ďalšími kolegami na pobočke. Hodíte sa na túto pozíciu? Zašlite svoj životopis na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Žilina

Plat: 1000 – 1300 EUR

Čo vás čaká na tejto pozícii? Rozvoz tovaru (fyzické odovzdávanie, zabezpečenie predávacích dokumentov, prípadne peňažnej hotovosti), pomoc pri nakladaní a vykladaní tovaru a veľmi úzka spolupráca pri organizácii rozvozov s dispečerom dopravy a vedúcim skladu. Celú ponuku a všetky výhody nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1500 - 1700 EUR

Na tejto pozícií vás čaká spolupráca s asistentom, ktorý bude vykonávať úlohy podľa vášho nariadenia, realizácia obchodných akcií vo zverenom regióne v rámci prideleného portfólia zákazníkov, akvizícia nových zákazníkov a kooperácia s oddelením nákupu. Viac sa o tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1250 - 1400 EUR

Čomu sa budete na tejto pozícii venovať? Vašou úlohou bude naceňovanie a evidencia cenových ponúk podľa výkazu výmeru, zlepšovanie a zefektívňovanie procesu naceňovania, príprava podkladov pre jednania a komunikácia s dodávateľmi a kolegami z obchodného oddelenia. Hodíte sa na túto pozíciu? Zašlite svoj životopis na Kariéra.sk.

Ptáček - veľkoobchod, a.s. je technologickým veľkoobchodom so zameraním na kompletný sortiment TZB materiálu (kúrenie, plyn, voda), materiálu pre vzduchotechniku a klimatizácie, inžinierske siete a vybavenie kúpeľní, s vedúcim postavením na trhu a 30 ročnou tradíciou. Svojou veľkosťou s viac než 2 000 zamestnancami a 150 pobočkami sa radíme medzi najväčšie rodinné spoločnosti v Čechách a na Slovensku. Pridajte sa k nám a buďte súčasťou nášho odborného tímu!

Viac o téme: Práca Ponuka Ptáček
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
 
Staršie správy
Staršie správy