Hľadáte zmenu? Títo zamestnávatelia vám ponúknu 1000 až 2050 EUR mesačne

Túžite po novom zamestnaní, vďaka ktorému by ste mohli zarábať 1000 až 2080 eur mesačne? V tom prípade, by vás mohla zaujať niektorá z týchto pracovných ponúk. Portál Kariéra.sk pre vás vybral pracovné ponuky z celého Slovenska, v ktorých platy nejdú pod 1000 EUR. K slušným zárobkom vám niektorí zamestnávatelia ponúknu aj zaujímavé benefity a ďalšie výhody. Pripravte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Miesto výkonu práce: Trebišov

Plat: 1100 EUR

Ako prevádzkar zariadenia cestovného ruchu budete zodpovedný za komplexnú starostlivosť o zákazníkov zariadenia cestovného ruchu. Chcete sa o tejto ponuke dočítať viac? Všetky benefity a ďalšie podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1400 EUR

Čo vás čaká na tejto pozícii? Vašou hlavnou pracovnou činnosťou bude manuálna evidencia požiadaviek na vyhľadanie nových zamestnancov a práca v internom náborovom systéme. Budete pravou rukou Recruiterov, ktorým budete pomáhať napríklad aj s telefonickými pohovormi s kandidátmi. Zaujala vás táto ponuka? Zašlite svoj životopis na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Žilina

Plat: 1000 - 1300 EUR

Čomu sa budete na tejto pozícii venovať? Vašou úlohou bude rozvoz tovaru (fyzické odovzdávanie, zabezpečenie predávacích dokumentov, prípadne peňažnej hotovosti), pomoc pri nakladaní a vykladaní tovaru a veľmi úzka spolupráca pri organizácii rozvozov s dispečerom dopravy a vedúcim skladu. Ak by vás táto ponuke zaujala, celý inzerát si môžete prečítať na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 2050 EUR

Store manager/ka povedie svoj tím k tomu, aby každý kus tovaru v predajni lákal zákazníkov a všetko bolo perfektne zorganizované. Budete náš človek, pokiaľ dokážete svoj tím motivovať k dosahovaniu cieľov, ale tiež dokážete efektívne organizovať chod veľkoplošnej predajne s vysokou návštevnosťou. Všetky benefity a ďalšie podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Žilina

Plat: 1000 - 1500 EUR

Vašou úlohou na tejto pozícii bude prieskum trhu v danej lokalite. Anketár by mal mať v prvom rade dobré komunikačné zručnosti, príjemné vystupovanie. Práca sa vykonáva každý deň od pondelka do piatku. Zaujala vás táto ponuka? Viac sa o nej dočítate na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1600 - 1750 EUR

Čo je úlohou Social Media Manažéra? Vytvárať komunikačné stratégie pre klientov, pripravovať a plánovať obsah, spravovať účty sociálnych sietí klientov (vrátane community management), nastavovať, optimalizovať a vyhodnocovať kampane a komunikovať s klientom. Zvládnete to ľavou zadnou? Zašlite svoj životopis na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Galanta

Plat: 1080 EUR

Stabilná spoločnosť obsadzuje voľnú pracovnú pozíciu Skladník. Výhodou pozície sú rôzne bonusy príplatky. Chcete sa o tejto ponuke dočítať viac? Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Nevybrali ste si z týchto ponúk? Nezúfajte. Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka ktorej pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách.

Inšpirujte sa zaujímavými príbehmi v podcastoch Kariéra.sk.

Viac o téme: Práca Plat Ponuka
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy