Svetoznáma módna značka hľadá nových kolegov: Ste to práve Vy?

Milujete módu a máte záujem o slušne ohodnotené zamestnanie? Hľadáte si prácu v stabilnej, rýchlo sa rozvíjajúcej spoločnosti? V tom prípade ste na správnom mieste. Pánska módna značka Alain Delon momentálne hľadá nového kolegu alebo kolegyňu na pozíciu Asistent predaja. Prichystajte si životopis a pozrite sa, či je táto pozícia vhodná práve pre Vás.

Slovenská pánska módna značka Alain Delon inšpirovaná francúzskou filmovou legendou s nezameniteľným štýlom hľadá do svojho stabilného tímu nového člena so záujmom o módu.

Aké sú výhody práce pre spoločnosť L.W.S., s.r.o.?

Zamestnávateľ Vám okrem slušného platu ponúkne aj široký systém benefitov. Nájdete medzi nimi výborný motivačný program - % k platu na základe objemu predaja, možnosť kariérneho rastu, ročné bonusy, pracovnú dobu vo forme krátkeho/dlhého týždňa a zamestnanecké zľavy. Všetky benefity zhrnuté na jednom mieste nájdete na Kariéra.sk.

Spoločnosť L.W.S., s.r.o. momentálne obsadzuje túto pracovnú pozíciu:

Miesto výkonu práce: Bratislava

Ponúkaný plat: 900 - 1150 EUR

Čo Vás čaká na tejto pozícii? Vašou pracovnou náplňou bude obsluhovanie zákazníkov, vykladanie, vystavovanie, čistenie a označovanie tovaru, odporúčanie výrobkov, ktoré najlepšie spĺňajú potreby zákazníka, zabezpečovanie ochrany tovaru v predajni a sledovanie stavu zásob tovaru v predajni. Že to pre Vás nie je žiaden problém? Zašlite svoj životopis na Kariéra.sk.

Neváhajte a využite príležitosť pracovať pre stabilnú, rýchlo sa rozvíjajúcu spoločnosť. Čaká Vás zaujímavá, kreatívna práca s lokálnym tovarom najvyššej kvality. Celý inzerát nájdete na Kariéra.sk.

O spoločnosti Alain Delon

Pánska módna značka Alain Delon nesie meno francúzskeho herca s nezameniteľným štýlom. Pre európsky módny trh je symbolom kvalitných materiálov z lokálnej produkcie, slovenského dizajnu a poctivej krajčírskej práce v tých najlepších fabrikách.

Materiály, s ktorými pracujeme pochádzajú zo zodpovedných fabrík berúcich ohľad na životné prostredie. Certifikácie, ktoré tieto materiály majú, zaručujú, že nie sú škodlivé pre ľudí ani životné prostredie. Vďaka eko prístupu sú všetky naše produkty vysoko kvalitné a budú vám robiť radosť dlhé roky.

Naše kolekcie sú navrhované slovenským dizajnérom a vytvárajú osobitú súhru francúzskeho štýlu s nadčasovým prevedením. Na kvalite spracovania našich produktov si dávame záležať, a preto dlhé roky spolupracujeme s lokálnymi výrobcami. Len tak dokážeme zaručiť, že každý človek, ktorý naše produkty vyrába, pracuje v priaznivých podmienkach. Vďaka tomu vieme, že za každým z našich modelov je poctivá práca a skutočný príbeh.

Viac o téme: Práca Plat Ponuka Moda Alain Delon Asistent predaja Asistentka predaja
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy