Hľadáte zmenu? Títo zamestnávatelia vám ponúknu 2000 až 3000 EUR mesačne

Zdroj: thinkstock.com

Túžite po novom zamestnaní, vďaka ktorému by ste mohli zarábať 2000 až 3000 EUR mesačne? V tom prípade, by vás mohla zaujať niektorá z týchto pracovných ponúk. Portál Kariéra.sk pre vás vybral pracovné ponuky z celého Slovenska a zahraničia, v ktorých platy nejdú pod 2000 EUR. K slušným zárobkom vám zamestnávatelia ponúknu aj zaujímavé benefity a ďalšie výhody. Pripravte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Plat: 2500 EUR

Miesto výkonu práce: Liptovský Mikuláš

Ako obchodného zástupcu Vás čaká telefonická, e-mailová komunikácia so zverenými zákazníkmi, dohadovanie obhliadok, cestovanie za zákazníkmi: obhliadka, konzultácie, predstavenie firmy, predbežné zameranie, tvorba cenovej ponuky, získanie zákazky, osvojenie si technických parametrov produktov, ktoré sú súčasťou firemných diel. Všetky benefity a ďalšie podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Miesto práce: Rakúsko

Plat: 2900 EUR

Stabilná spoločnosť hľadá pracovníkov inštalatérov (voda – plyn – kúrenie). Požadovaná minimálne 3 ročná prax pre vodoinštalatérske a kúrenárske práce, remeselná zručnosť – skúsenosti s inštalačným materiálom, technické myslenie a spoľahlivosť. Výhodou je zabezpečené ubytovanie a 13. a 14. plat. Celý inzerát si môžete prečítať na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 2100 EUR

Do nášho tímu hľadáme zákaznícky orientovaného kolegu s príjemným vystupovaním a výbornými komunikačnými zručnosťami​. Kolegu, ktorý pozná telekomunikačný trh, rozumie súvislostiam, vie „čítať čísla“, analyzovať, dedukovať a argumentovať. Chceli by ste o tejto ponuke zistiť viac? Nájdete ju na portáli Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 2000 EUR

Miesto práce: Bratislava

Pripravte sa na prácu v dynamickom prostredí, kde sa stanete odborníkom pre nákup nepotravinového tovaru. Budete sa zúčastňovať pravidelných pracovných ciest v Nemecku, kde zabezpečíte správny výber produktov z ponúkaného portfólia. Na to, aby ste vedeli, aké produkty kúpite, pripravíte detailný prehľad o konkurencii a analýzu trhu. Celý inzerát si môžete prečítať na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 2000 EUR

Miesto práce: Košice

Vašou úlohou budú daňové previerky a interný audit s dôrazom na daň z príjmov a DPH, daňové konzultácie v oblasti dane z príjmov fyzických osôb, kontrola zmluvných vzťahov z pohľadu dane z príjmov, spracovanie transférových dokumentácií a kontrola / príprava daňových priznaní dane z príjmov právnických osôb. Chcete sa o tejto ponuke dočítať viac? Nájdete ju na Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 2500 EUR

Miesto práce: Bratislava

Ste nadšení pre agilné metodiky? Máte záujem stať sa členom tímu angažovaných a talentovaných odborníkov v jednom z najväčších svetových technologických startupov? Ak áno, potom máme pre vás vzrušujúcu príležitosť Scrum Mastera v CIO organizácii v Kyndryl Slovensko. Zašlite svoj životopis na Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 2520 EUR

Miesto práce: Holandsko

Sú potrebné skúsenosti s opatrovaním, anglický jazyk na mierne pokročilej úrovni a je potrebné byť aktívnou vodičkou. Auto má automatickú prevodovku. Miesto je vhodnejšie pre opatrovateľku vo veku do 62 rokov. Je tiež potrebná slovenská živnosť aktívna v čase nástupu aspoň dva mesiace. Zaujala vás táto ponuka? Nájdete ju na Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 3000 EUR

Miesto práce: Nemecko

Pracovná príležitosť, za ktorú vás slušne odmenia. Stabilná stavebná spoločnosť hľadá pomocných stavebných robotníkov. Výhodou je zabezpečené ubytovanie a stabilná práca v bezpečnom prostredí. Znie to zaujímavo? Viac sa dočítate na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Nevybrali ste si z týchto ponúk? Nezúfajte. Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka ktorej pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách.

 

Viac o téme: Peniaze Práca Kariéra Ponuka
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy