Platy od 2000 do 4500 EUR? Vyberte si z týchto voľných pracovných ponúk

Túžite po práci, vďaka ktorej by ste si vedeli slušne zarobiť? Pracovný portál Kariéra.sk pre vás pripravil výber zaujímavých pracovných ponúk z celého Slovenska a zahraničia, ktoré by vás mohli zaujať. Ak už dlhšie premýšľate nad zmenou zamestnania, možno máte pred sebou skvelú príležitosť. Pozrite si výber inzerátov z celého Slovenska i zahraničia, v ktorom platy začínajú od 2000 EUR.

Miesto výkonu práce: Nemecko

Plat: 4000 - 4500 EUR

Spoločnosť Quimica s.r.o. (Q-bau) príjme partie maliarov na stavebné projekty do Nemecka. Výhodou je zabezpečené čisté ubytovanie. Celý popis práce a všetky benefity, ktoré zamestnávateľ ponúka nájdete na portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 2000 EUR

Čaká vás zodpovednosť za návrh technického riešenia robotizovaného pracoviska, poskytovanie podpory pri príprave a realizácii projektov, tvorba simulácii v simulačnom programe, vývoj, nasadzovanie a testovanie programov pre roboty Yaskawa, Fanuc a KUKA. Celú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nemecko

Plat: 2400 EUR

Na tejto pozícii sa jedná o prácou spojenú s opatrovateľstvom. Hlavnou náplňou práce je starostlivosť o seniorov bývajúcich v domove dôchodcov. Výhodou je ubytovanie zadarmo a nemecká pracovná zmluva. Viac sa o tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nemecko

Plat: 2700 EUR

Ste špecialista na inštaláciu a údržbu požiarnych signalizačných systémov? Rastúca spoločnosť vo Wächtersbachu (neďaleko Frankfurtu nad Mohanom) hľadá ambicióznych zamestnancov na podporu svojho tímu. Prihláste sa na túto pozíciu prostredníctvom portálu Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava, Košice

Plat: 2500 EUR

Pripojte sa k IBM ako konzultant SAP v tíme Global Business Services. Hľadajú ľudí so znalosťou modulov SAP, ochotných podieľať sa na medzinárodných implementačných projektoch a podpore údržby v regióne. Chcete sa o tejto pozícii dozvedieť viac? Nájdete ju na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nemecko

Plat: 2800 – 3800 EUR

Čo vás čaká na tejto pozícii? Hlavnou pracovnou náplňou je výroba železo-betónových prefabrikátov, práca vo výrobnej hale, ohýbanie, strihanie a bodovanie oceľovej výstuže a aktívne zapájanie sa do pracovného procesu. Všetky podrobnosti o tejto ponuke sa dočítate na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Detva

Plat: 2300 EUR

Ako obchodný PLC programátor budete zodpovedať za programovanie PLC na strojných zariadeniach a výrobných linkách, programovanie robotov na robotizovaných pracoviskách a spravovanie aktuálnych záloh PLC programov zariadení. Celú pracovnú ponuku si môžete pozrieť na portáli Kariéra.sk.

Nevybrali ste si z týchto ponúk? Nezúfajte. Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka ktorej pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách.

Viac o téme: Práca Zamestnanie Plat Poolanie
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy