Pracovné pozície s platmi od 2500 do 10000 eur? Vyberte si z týchto ponúk

Máte záujem o slušne ohodnotené zamestnanie? Skúste si vybrať týchto pracovných ponúk. Portál Kariéra.sk pre vás vybral pracovné ponuky zo Slovenska i zahraničia, ktoré by vás mohli zaujať. Pripravte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Miesto výkonu práce: Villach, Rakúsko

Plat: 10000 - 12000 EUR

Pre súkromnú kliniku v Rakúsku sa hľadá lekár internej medicíny, alebo všeobecný lekár. Všetky benefity nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Česká republika

Plat: 5300 - 8900 EUR

Ak máte v krvi vedenie ľudí, očakáva Vás tím lekárskych a nelekárskych zdravotníkov na oddelení všeobecnej chirurgie v mestskej nemocnici v Stredočeskom kraji. Celú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Košice

Plat: 3500 - 4000 EUR

Rozhliadate sa po spoločnosti, kde by ste mali možnosť pracovať na rôznych zaujímavých projektoch v rámci vývoja aplikácii s najnovšími technológiami a pri tom využívali aj anglický jazyk? V tom prípade ste na správnom mieste. Viac sa dočítate na portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Rakúsko

Plat: 2900 EUR

Hľadajú skúsené dvojice montérov vzduchotechniky s dostatočnou praxou. Je potrebné ovládať nemecký jazyk na komunikatívnej úrovni a je potrebné mať vlastné auto. Popis práce a všetky benefity nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Rakúsko

Plat: 2857 EUR

Vaše povinnosti na tejto pozícii? Správa školiacich manuálov a procesnej dokumentácie, plánovanie + realizácia produktových a systémových školení a hlásenie technických problémov. Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 2800 EUR

Náplňou práce je rozvíjať a definovať štandardy a smernice pre architektúru IT infraštruktúry v rámci definovanej oblasti (výpočtové, úložné, zálohovacie, cloudové služby). Prečítajte si viac o tejto ponuke portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 2500 EUR

Na tejto pozícii preberiete zodpovednosť za vedenie tímu finančného účtovníctva a spoločne s tímom budete pracovať na mesačnej, štvrťročnej a ročnej uzávierke. Viac sa o tejto ponuke dočítate na portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Košice, Banská Bystrica, Bratislava

Plat: 2600 - 3200 EUR

Ako testovací špecialista v IBM budú vaše analytické a technické zručnosti priamo ovplyvňovať kvalitu softvéru, ktorý spoločnosť IBM vytvára. Príďte pracovať do agilného prostredia, kde pomôžete každej iterácii dosiahnuť ďalšiu úroveň. Celý inzerát si môžete prečítať po kliknutí na Kariéra.sk.

Nevybrali ste si z týchto ponúk? Nezúfajte. Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka ktorej pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách.

Viac o téme: Práca Ponuka Kariéra
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy