Hľadáte si prácu v Bratislavskom kraji? Títo zamestnávatelia vám ponúknu 1100 až 1440 eur mesačne

Túžite po novom zamestnaní, vďaka ktorému by ste mohli zarábať 1100 až 1440 eur mesačne? V tom prípade, by vás mohla zaujať niektorá z týchto pracovných ponúk. Portál Kariéra.sk pre vás vybral pracovné ponuky z Bratislavského kraja, v ktorých platy nejdú pod 1100 eur. K slušným zárobkom vám zamestnávatelia ponúknu aj zaujímavé benefity a ďalšie výhody. Pripravte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Plat: 1180 – 1380 EUR

Miesto výkonu práce: Pezinok – Grinava

Na tejto pozícii budete zodpovedať za naskladňovanie a vyskladňovanie tovaru, kompletné vychystanie objednávok a prípadný rozvoz objednávok prevažne na stavby. Chcete zistiť o tejto pozícii viac? Nájdete ju na Kariéra.sk.

Plat: 1300 EUR

Miesto výkonu práce: Bratislava

Aká je náplň práce? Technická podpora anglicky hovoriacich zákazníkov spoločnosti a riešenie ich požiadaviek vzniknutých pri prevádzke satelitných sietí. Zaujala vás táto ponuka? Pozrite si celý inzerát na Kariéra.sk.

Plat: 1200 EUR

Miesto výkonu práce: Bratislava

Čo vás čaká na tejto pozícii? Zodpovednosť za dosahovanie stanovených cieľov predajne, analýza výsledkov predajne a individuálnych výsledkov členov tímu a spolupráca s kolegami na rôznych oddeleniach. Všetko o pracovnej ponuke sa dočítate na Kariéra.sk.

Plat: 1300 EUR

Miesto výkonu práce: Bratislava

Hľadá sa pracovitá a precízna osoba do projektu na upratovanie domácnosti a kancelárskych priestorov pre portál ZAVAS.sk. Náplňou práce je komplet riešenie objednávok upratovania od ich prijatia a spracovania, komunikácia so zákazníkom až po realizáciu samotného upratovania. Zašlite svoj životopis na Kariéra.sk.

Plat: od 1100 EUR

Miesto výkonu práce: Bratislava

Na tejto pozícii budete zodpovedať za predaj produktov a služieb spoločnosti Kariera.sk, reprezentovanie firmy, komplexná a aktívna starostlivosť o klientov zo segmentu malých a stredných firiem a budovanie dlhodobých obchodných vzťahov s klientmi. Zistite o tejto ponuke viac na Kariéra.sk.

Plat: 1124 EUR

Miesto výkonu práce: Bratislava

Baví Vás práca v sklade? Radi pracujete s tovarom? Staňte sa členom dm tímu. Čaká vás práca na VZV s terminálom a scannerom, dokladanie tovaru podľa skladového systému, plnenie požadovaných výkonov a pomoc pri preskladňovaní tovaru. Všetky benefity a ďalšie podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Plat: 1188 – 1440 EUR

Miesto výkonu práce: Bratislava

Príjem a výdaj tovaru, rezervácia objednaného tovaru, skladové hospodárstvo, fakturácia, vybavovanie zákazníkov – osobný odber a sledovanie nevybavených dopytov a požiadaviek od zákazníkov a ich evidencia. Viac sa o tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk.

Plat: 1000 – 1200 EUR

Miesto výkonu práce: Bratislava

Čo bude náplňou vašej práce? Vaša práca bude pozostávať z dvoch hlavných častí. V tej prvej budete ako správca e-shopu pracovať s fakturačným a skladovým systémom Popri fakturácii sa s kolegami postaráte o správnu expedíciu balíkov vrátane ich zabalenia a taktiež zákaznícky servis. Zaujala vás táto ponuka? Zašlite svoj životopis na Kariéra.sk.

Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka ktorej pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách.

  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
 
Staršie správy
Staršie správy