Chceli by ste zarábať aspoň 2000 eur mesačne? Vyberte si z týchto pracovných ponúk

Túžite po práci, vďaka ktorej by ste si vedeli celkom slušne zarobiť? Pracovný portál Kariéra.sk pre vás pripravil výber zaujímavých pracovných ponúk z celého Slovenska a zahraničia, ktoré by vás mohli zaujať. Ak už dlhšie premýšľate nad zmenou zamestnania, možno máte pred sebou skvelú príležitosť. Pozrite si výber inzerátov z celého Slovenska i zahraničia, v ktorom platy začínajú od 2000 eur.

Plat: 2500 - 2800

Miesto výkonu práce: Nitra

Využite príležitosť pracovať v stabilnej medzinárodnej spoločnosti. Na tejto pozícií budete zabezpečovať včasný, cenovo výhodný nákup materiálu a služieb v požadovanom množstve, zabezpečovať úspory nákladov na objektívnej úrovni a spolupracovať s inými oddeleniami v oblasti nevýrobného nákupu. Všetky podrobnosti o tejto ponuke nájdete na Kariéra.sk.

Plat: od 2678 €

Miesto výkonu práce: Sereď

Ako vedúci skladu budete zodpovedný za dodržiavanie a kontrolu prevádzkovej koncepcie v sklade, personálnu agendu vrátane náboru a výberu nových zamestnancov, realizáciu procesov, manažment plochy na oddelení príjem tovaru, oddelenie kompletácie a prípravu tovaru na expedíciu. Všetky benefity a ďalšie podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Plat: 2000 €

Miesto výkonu práce: Permanentná práca z domu

Hlavnou úlohou na tejto pozícii je vyhľadávanie nových zákazníkov, aktívny predaj azískavanie informácií o trhu vrátane konkurenčného prostredia v oblasti klinickej mikrobiológie, mikrobiológie životného prostredia, kvality a bezpečnosti potravín, veterinárnej, farmaceutickej mikrobiológie a biotechnologického priemyslu. Chcete sa o tejto ponuke dozvedieť viac? Celý inzerát nájdete na Kariéra.sk.

Plat: 3000 €

Miesto výkonu práce: Nemecko

Boli by ste ochotný za prácou vycestovať? Na pozícii Pomocný stavebný robotník v Nemecku vás za vašu prácu patrične odmenia. Zamestnávateľ vám navyše zabezpečí a preplatí ubytovanie. Všetky podrobnosti o tejto pozícií nájdete na Kariéra.sk.

Plat: od 2000 €

Miesto výkonu práce: Dubnica nad Váhom

Čo je hlavnou náplňou práce na tejto pozícii? Čaká vás najmä vývoj embedded softwaru pre 16 a 32 - bitove mikroporocesory v jazyku C, programovanie riadenia a komunikačných rozhraní napájacích zdrojov určených pre priemysel a automotive v jazyku C a spolupráca s ostatnými členmi vývojového tímu na vývoji finálneho produktu. Zašlite svoj životopis na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Plat: od 2000 €

Miesto výkonu práce: Trnavský kraj

Na tejto pozícii vás čaká riadenie výstavby a realizácie prác na stavbe, zodpovednosť za dodržiavanie harmonogramu výstavby, koordinovanie a kontrola prác, dodávok a služieb a kontrola kvality a množstva vykonaných prác. Výhodou sú bonusy, služobné vozidlo, laptop, mobilný telefón a 13. výplata. Zaujala vás táto ponuka? Reagovať na ňu môžete prostredníctvom pracovného portálu Kariéra.sk.

Miesto práce: Bratislava

Plat: 2000 €

Mediálna spoločnosť Zoznam hľadá šikovného Web Developera. Vašou pracovnou náplňou bude návrh, vývoj a optimalizácia webových aplikácií.  Zamestnávateľ vám v rámci benefitov ponúkne poukážky na športové a kultúrne podujatia, lístky na premiéry filmov, koncerty alebo tiež poukážky na masáže. Ak by vás zaujala práca na online projektoch so špičkovými technológiami, celý inzerát si môžete prečítať na Kariéra.sk.

Viac o téme: Peniaze Práca Zamestnanie Povolanie
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy