Práca v stabilnej a úspešnej spoločnosti: Platy od 1100 do 2000 eur, pozrite si voľné pozície

Máte vzdelanie v technickom odbore a hľadáte si zamestnanie v Bratislave? PMP Montex, spoločnosť, ktorá je významným poskytovateľom služieb v oblasti montáží, rekonštrukcií a opráv technologických celkov, modernizácie výrobných zariadení, rekonštrukcií strojných zariadení a údržby, obsadzuje voľné pracovné miesta. Pozrite sa, čo všetko PMP Montex s. r. o. ponúka svojim zamestnancom a aké pozície sú voľné.

Aké sú výhody práce pre spoločnosť PMP Montex s. r. o.? Zamestnávateľ vám okrem dohodnutého platu ponúkne rôzne možnosti osobného a kariérneho rastu, bonus pri odporúčaní kolegu, odborné vzdelávanie a jazykové kurzy, príspevok na kultúrne a športové podujatia, stravné lístky a mobilný telefón. Všetky ponuky spoločnosti PMP Montex s. r. o. nájdete na Kariéra.sk.

Plat: od 1200 – 2000 EUR

Miesto výkonu práce: Bratislava

Čo vás na tejto pozícií čaká? Náplňou práce je výkon technického dohľadu nad prideleným projektom, kontrola prideleného rozpočtu, zabezpečenie chodu prideleného projektu v zmluvne dohodnutom termíne, podpora projektového manažéra a vedenie dokumentácie o realizácii zákazky. Na túto ponuku môžete reagovať prostredníctvom portálu Kariéra.sk.

Plat: od 1200 EUR

Miesto výkonu práce: Bratislava

Ako Projektového kalkulanta vás čaká príprava, spracovanie a kontrola cenových rozpočtov a ponúk, dopytovanie materiálu pre vypracovanie cenových ponúk, výber subdodávateľa a obstarávanie materiálu pre jednotlivé projekty a spolupráca pri príprave harmonogramu projektu. Všetky podrobnosti o tejto ponuke sa dočítate na Kariéra.sk.

Technik BOZP

Plat: od 1100 EUR

Miesto výkonu práce: Bratislava

Vhodný kandidát by mal disponovať osvedčením o odbornej spôsobilosti bezpečnostného technika. Hlavnou zodpovednosťou je dohľad nad dodržaním BOZP predpisov v súlade zo zákonom NR SR č. 124/2006 Z. z. o, výkon pravidelných kontrol BOZP a príprava potrebnej dokumentácie v zmysle BOZP. Zaujala vás táto ponuka? Svoj životopis môžete zaslať prostredníctvom portálu Kariéra.sk.

Všetky voľné pracovné ponuky spoločnosti PMP Montex s. r. o. nájdete na Kariéra.sk.

  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy