Stabilná práca, zaujímavé benefity a plat až 2500 EUR? Strojárenská spoločnosť hľadá nových kolegov

Máte technické vzdelanie, schopnosť samostatne pracovať a nebojíte sa zodpovednosti ? Zaujímate sa o nové technológie a hľadáte si prácu, vďaka ktorej budete profesijne rásť? Ak ste odpovedali viackrát áno, niektorá z pozícií spoločnosti Manz Slovakia s.r.o. by mohla byť vhodná práve pre vás. Prečítajte si o ponúkaných pozíciách viac a zistite, aké benefity ponúka tento zamestnávateľ a aké požiadavky by mal spĺňať vhodný uchádzač.

Aké sú výhody práce pre spoločnosť Manz Slovakia?

Platy od 1330 do 2500 EUR, štedré príplatky a ďalšie benefity. Vybraný kandidát okrem stanovenej mzdy získa množstvo výhod a benefitov. Okrem 13-teho platu Vám zamestnávateľ ponúkne aj príplatky za pobyt v zahraničí, možnosť pracovať z pohodlia domova alebo príspevky zo sociálneho fondu. Výhodou je aj príjemné pracovné prostredie, stravovanie priamo v spoločnosti a množstvo jazykových a vzdelávacích kurzov. Vyberte si z piatich pracovných príležitostí a zašlite svoj životopis na Kariéra.sk.

Spoločnosť Manz Slovakia s.r.o. momentálne obsadzuje tieto pozície:

Miesto výkonu práce: Košice

Plat: 1600 €

Náplňou práce je kreslenie a modifikácia elektrických a pneumatických plánov v ECAD ePlan P8 a úzka spolupráca a koordinácia s lead engineerom elektro konštrukcie. Celý popis práce a všetky benefity, ktoré zamestnávateľ ponúka nájdete na portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Košice

Plat: 2500 €

Na tejto pozícii vás čaká implementácia zákazníckych špecifikácií do softvérových konceptov, vytváranie a sledovanie pracovných balíkov pre softvérový tím pri konkrétnych zákazníckych projektoch a úzka spolupráca s medzinárodnými projektovými tímami. Zaujala vás táto ponuka? Reagovať na ňu môžete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nové Mesto nad Váhom

Plat: 2300 €

Ako Software-developer/PLC programátor budete koncipovať a plánovať softvérové riešenie pre stroje a linky. Čaká vás tiež s polupráca s medzinárodnými projektovými tímami s cieľom spracovať zákaznícke a vývojové projekty a vyhotovovanie softvérovej dokumentácie. Chcete vedieť o ponúkanej práci viac? Pozrite si celý inzerát na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Košice

Plat: 2200 €

Hľadá sa šikovný, technicky zdatný kolega, ktorý bude mať na starosti oživenie špeciálnych strojov a zariadení. Súčasťou práce je tiež podpora zákazníkov počas prevzatia linky/strojov u nás vo firme a tiež na mieste používania u zákazníkov. Zaujala vás táto ponuka? Všetky benefity nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Košice

Plat: 1330 €

Čo vás čaká na tejto pozícii? Hlavnou náplňou práce je komunikácia s dodávateľmi, nákup materiálu na základe požiadaviek výroby, sledovanie potreby materiálu a jeho následné zabezpečenie a zodpovednosť za reklamačné konania. Celý popis práce a všetky benefity, ktoré zamestnávateľ ponúka nájdete na portáli Kariéra.sk.

Manz Slovakia s.r.o. je dcérskou spoločnosťou koncernu Manz AG. V Novom Meste nad Váhom sa venuje výrobe a konštrukcii strojov, zariadení a automatizovaných liniek v oblasti Li-ion batériového priemyslu, LCD technológií, spotrebnej elektroniky, solárnych technológií, automotive priemyslu, robotiky a automatizácie. Spoločnosť je držiteľom ocenenia Slovensko-nemeckej obchodnej a priemyselnej komory za rok 2021. Všetky ponuky spoločnosti Manz Slovakia, s. r. o. nájdete na Kariéra.sk.

Viac o téme: Práca Zamestnanie Plat Ponuka
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
 
Staršie správy
Staršie správy