Hľadá sa šikovný obchodník pre pracovný portál Kariéra.sk: Ste to práve vy?

Ste komunikatívna osoba a kontakt s klientmi vám nerobí problém? Chceli by ste sa uplatniť v oblasti predaja? Spoločnosť Zoznam, s.r.o., ktorá v súčasnosti ponúka viac ako 40 vlastných a partnerských online produktov hľadá do svojho tímu nového kolegu alebo kolegyňu na pozíciu Obchodník pre malé a stredné firmy pre pracovný portál Kariera.sk. Zistite viac o pracovnej náplni, očakávaní od kandidáta a benefitoch, ktoré tento zamestnávateľ ponúka.

V prípade, že by vás táto pracovná ponuka zaujala, svoj životopis v slovenskom jazyku môžete zaslať prostredníctvom portálu Kariéra.sk.

Čo vás na tejto pozícii čaká?

Hlavnou náplňou práce je predaj produktov a služieb spoločnosti Kariera.sk, reprezentovanie firmy, komplexná a aktívna starostlivosť o klientov zo segmentu malých a stredných firiem, plnenie stanovených obchodných plánov, vyhľadávanie nových klientov a aktívna spolupráca v ďalšími členmi obchodného tímu a ostatnými oddeleniami. Celý popis pracovnej pozície nájdete na Kariéra.sk.

Aké sú výhody tejto pozície?

Okrem motivačného ohodnotenia s variabilnou zložkou mzdy vám zamestnávateľ ponúka flexibilný pracovný čas, firemný počítač a telefón, gastrolístky alebo stravné hradené v plnej sume a vstupenky na rôzne kultúrne podujatia. Medzi výhody práce v spoločnosti Zoznam, s.r.o. tiež patrí:

  • zázemie stabilnej spoločnosti s dobrým menom
  • dobrý pracovný kolektív
  • vysoká mieru samostatnosti
  • možnosť uplatnenia nových nápadov

Čo sa vyžaduje od uchádzača?

Predajcovi v spoločnosti Zoznam, s.r.o. by nemalo chýbať príjemné vystupovanie, vysoké pracovné nasadenie ani schopnosť rýchlo reagovať a nadväzovať nové kontakty. Samostatnosť pri riešení pracovných úloh, dobré organizačné schopnosti, zodpovednosť, flexibilita, empatia, prozákaznícka orientácia aj kreativita sú výbornými predpokladmi pre túto pozíciu.

Zaujala vás táto ponuka? Zašlite svoj životopis prostredníctvom portálu Kariéra.sk.

Spoločnosť Zoznam, s.r.o. je prevádzkovateľ internetových stránok. V súčasnosti ponúka viac ako 40 vlastných a partnerských online produktov. Medzi najdôležitejšie patrí Zoznam.sk, ktorý vznikol v roku 1997 ako vôbec prvý vyhľadávač na Slovensku. Dôležitou súčasťou portfólia je aj spravodajský portál Topky.sk, ktorý si v roku 2017 už šiestykrát pripísal prvenstvo v kategórii „Médiá“ v rebríčku „Najtrendovejších výrazov roka“ od spoločnosti Google. Pridajte sa na zoznam našich kolegov v jednej z TOP online spoločností.

Viac o téme: Práca Obchodník Ponuka Bratislava Kariéra
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy