Hľadáte si zaujímavú prácu v Nemecku? Na týchto pozíciách si môžete zarobiť 2150 až 2720 EUR

Hľadáte si prácu, v ktorej vás dobre finančne ohodnotia a neprekážalo by vám za ňou vycestovať do zahraničia? Máme pre vás niekoľko pracovných ponúk z neďalekého Nemecka. Hľadajú tu zručných majstrov aj šikovných zamestnancov. Nové pracovné výzvy, šance a príležitosti sú pred vami. Nachystajte si životopis a pozrite sa, aké pracovné pozície sú momentálne voľné.

Prečo pracovať a žiť v Nemecku?

Vyššie mzdy a šance na lepšiu životnú úroveň patria bezpochyby k hlavným dôvodom, prečo začať pracovať v Nemecku. Niet divu, platy v Nemecku sú približne niekoľkonásobne vyššie ako zárobky na Slovensku. Zo zákona je určená minimálna mzda, ktorá je upravovaná každé dva roky. V roku 2022 bola minimálna mzda navýšená na 9,82 €. Aj napriek vyššiemu zdaneniu a nákladom na bývanie však v Nemecku pravdepodobne dosiahnete výrazne vyššiu životnú úroveň, než na porovnateľnej pozícii na Slovensku.

Medzi obľúbené benefity v Nemecku patrí kratší pracovný týždeň (napr. 35 hodín), vianočné a letné prémie, dni dovolenky navyše (zo zákona 4 týždne) a tiež nemecké úrazové poistenie, sociálne poistenie a zdravotné poistenie. Je tiež pomerne obvyklé, že vám zamestnávateľ ponúkne hradené ubytovanie. To je veľkým lákadlom najmä na prvé mesiace, pretože vám to značne uľahčí sťahovanie do novej krajiny.  Ďalšou výhodou ostáva skutočnosť, že po piatich rokoch práce v Nemecku získate nárok na nemecký dôchodok.

Ako si nájsť prácu v Nemecku?

Jednoducho! Vyberte si z voľných pracovných pozícií, ktoré vám ponúka nemecká pracovná agentúra Humanus Personalservice GmbH, ktorá sa zameriava predovšetkým na pracovné ponuky v oblasti remesiel. Pridajte sa k stovkám spokojným zamestnancov, ktorí si našli slušne platené pozície s nemeckými platmi. Všetky pracovné inzeráty spoločnosti Humanus Personalservice GmbH nájdete na Kariéra.sk.

Plat: 2500 EUR

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:

Na tejto pozícii vás čaká príprava studených a teplých jedál, dekoratívne usporiadanie potravín a starostlivosť o zariadenie, náradie a stroje. Celú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Plat: 2385 EUR

Náplňou práce je dohľad a monitorovanie našich výrobných liniek v oblasti výroby a balenia, monitorovanie a zabezpečenie stanovených noriem kvality. Viac sa o tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk.

Plat: 2 250 EUR

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti: miešanie farieb, valcovanie a kefovanie, omietanie povrchov a práca na interiéroch a fasádach. Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Plat: 2500 EUR

Na tejto pozícii vás čaká vykonávanie prác v súlade s technickými výkresmi, presná realizácia požiadaviek a špecifikácií a montáž strojových súčiastok v lodných systémoch.. Celú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Plat: 2700 EUR

Na tejto pozícii vás čaká samostatné riadenie výrobného stroja - linky, nastavenie výroby, odstraňovanie drobných chýb a kontrola kvality. Celú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Nevybrali ste si z týchto ponúk? Všetky pracovné ponuky spoločnosti Humanus Personalservice GmbH

Viac o téme: Práca Plat Zahraničie Ponuka Nemecko Peniaze
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy