Hľadáte si nové zamestnanie? Tieto spoločnosti ponúkajú platy nad 1000 eur

Hľadáte si prácu, v ktorej si zarobíte aj viac ako 1000 eur? Ste na správnom mieste. V závislosti od vašich skúseností môže byť pri niektorých pozíciách vaša odmena ešte vyššia. Pracovný portál Karéra.sk pre vás pripravil zoznam pracovných ponúk z celého Slovenska i zahraničia, ktoré ponúkajú platy od 1000 eur. Pripravte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Miesto výkonu práce: Lozorno, Bratislavský kraj

Plat: 1244 €
Hľadá sa posila na pozíciu údržbár do automobilky vyrábajúcej sedadlá do áut. Náplňou práce je údržba a starostlivosť o všetky technické zariadenia, preventívna údržba a jej evidencia a mechanické zásahy na zariadeniach v prípade havarijnej údržby. Zamestnávateľ ponúka zabezpečené ubytovanie, dopravu a zaujímavé bonusy. Viac sa o tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Rakúsko

Plat: 1400 – 2200 €
Hľadáte prácu na zimu v peknom prostredí, kde si zlepšíte svoju nemčinu a slušne zarobíte? Hotely v rakúskych turistických oblastiach hľadajú šikovné posily na pozície Čašník, Chyžná, Kuchár a Recepčná. Zamestnávateľ ponúka zabezpečené ubytovanie, stravu a nemeckú pracovnú zmluvu. Všetky podrobnosti o tejto ponuke sa dočítate na portáli Kariéra.sk.

Hľadáte si nové zamestnanie? Galéria fotiek (4)

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1000 – 1500 €

Čo vás čaká na tejto pozícii? Hlavnou náplňou práce je podvojné účtovníctvo, jednoduché účtovníctvo, komplexné vedenie účtovníctva viacerých firiem, účtovanie došlých a vyšlých faktúr, inventarizácia záväzkov a pohľadávok a tiež príprava a spracovanie daňových priznaní. Pozrite si celý inzerát na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Senec

Plat: 1600 – 1800 €

Staňte sa súčasťou tímu na divízii komoditného nákupu v medzinárodnej spoločnosti. Vašu náplň práce bude tvoriť vystavovanie objednávok, spracovávanie dopytov, zodpovednosť za administratívne sledovanie objednávok a aktualizácia údajov v interných systémoch. Ak vám nechýba samostatnosť a flexibilita, táto práca môže byť vaša. Celú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Hľadáte si nové zamestnanie? Galéria fotiek (4)

Miesto výkonu práce: Nemecko

Plat: 3000 – 4500 €

Spoločnosť Quimica s.r.o. (Q-bau) príjme partie murárov, betonárov na stavebné projekty do Nemecka. Chcete sa o tejto ponuke dozvedieť viac? Pozrite si celý inzerát na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1500 €

Ste aktívny typ človeka, ktorý má rád priamy kontakt so zákazníkmi? Vašou úlohou bude komunikácia s organizátormi podujatí, zakladanie a editácia podujatí v internom systéme, vyúčtovania podujatí pre organizátorov a návrh inovácii pre vylepšenie systému. Ak vás táto ponuka zaujala, celý inzerát nájdete na Kariéra.sk.

Hľadáte si nové zamestnanie? Galéria fotiek (4)

Regionálny/a manažér/ka

Miesto výkonu práce: Košický kraj

Plat: 3000 €
Na tejto pozícii budete držať ochrannú ruku nad 3-5 predajňami vo vašom regióne. Všetky podrobnosti a zoznam benefitov, ktoré zamestnávateľ ponúka nájdete na portáli Kariéra.sk.

Upratovačka/vedúca upratovacej služby zavas.sk

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1300 €

Hľadá sa pracovitá a precízna osoba do projektu na upratovanie domácnosti a kancelárskych priestorov pre portál ZAVAS.sk. Náplňou práce je komplet riešenie objednávok upratovania od ich prijatia a spracovania, komunikácia so zákazníkom až po realizáciu samotného upratovania. Celú pracovnú ponuku nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Nevybrali ste si z týchto ponúk? Nezúfajte. Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka ktorej pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách.

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 4
Viac o téme: Práca Kariéra Zamestnanie Povolanie Pracovné ponuky
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy