Stabilná práca, zaujímavé benefity a plat až 2900 eur? Strojárenská spoločnosť hľadá technicky zdatných kolegov

Máte technické vzdelanie, schopnosť samostatne pracovať a chuť objavovať nové miesta? Zaujímate sa o nové technológie a hľadáte si prácu, vďaka ktorej budete profesijne rásť? Ak ste odpovedali viackrát áno, niektorá z pozícií spoločnosti Manz Slovakia s.r.o. by mohla byť vhodná práve pre vás. Prečítajte si o ponúkaných pozíciách viac a zistite, aké benefity ponúka tento zamestnávateľ a aké požiadavky by mal spĺňať vhodný uchádzač.

Plat od 1000 do 2900 eur, štedré príplatky a množstvo benefitov. Ak vás niektorá z týchto pracovných ponuka zaujme, reagovať môžete na Kariéra.sk. Všetky ponuky spoločnosti Manz Slovakia s.r.o. nájdete zhrnuté v tomto článku:

Čo vás čaká na pozícii Servisný technik/Inžinier - senior?

  • Riešenie servisu na Slovensku a v zahraničí
  • Súčinnosť v hotline, remote a call service 24/7
  • Podpora technikov prostredníctvom online komunikácie
  • Technická koordinácia servisných tímov a zamestnancov externých firiem
  • Spolupráca pri príprave ponúk, reportov a vyhodnocovaní problémov

Čo všetko sa vyžaduje od uchádzača?

Nechýba vám odborná zdatnosť v mechatronike, elektrotechnike alebo elektronike? Máte niekoľkoročnú prax na pozícii servisného technika? Táto pracovná ponuka by mohla byť vhodná práve pre vás. Dôležitá je tiež znalosť programovania regulátorov Beckhoff a Siemens, znalosť v oblasti používania systémov ERP a CRM a záujem o nové technológie a procesy. Súčasťou práce sú hradené pobyty v zahraničí, preto je tiež potrebná znalosť anglického jazyka aspoň na úrovni B2. Celú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Aké sú výhody práce pre spoločnosť Manz Slovakia?

Vybraný kandidát okrem platu od 2400 eur získa tiež množstvo výhod a benefitov. Okrem valorizačného príspevku 80 eur mesačne zamestnávateľ ponúka 13-ty plat aj príplatky za dlhodobý pobyt v zahraničí. Výhodou je príjemné pracovné prostredie, stravovanie priamo v spoločnosti a množstvo jazykových a vzdelávacích kurzov. Ak si hľadáte prácu, vďaka ktorej budete môcť cestovať a zároveň sa pracovne rozvíjať, využite túto príležitosť a zašlite svoj životopis prostredníctvom pracovného portálu Kariéra.sk.

Spoločnosť Manz Slovakia s.r.o. tiež obsadzuje tieto pracovné pozície:

Miesto výkonu práce: Nové Mesto nad Váhom

Plat: 2900 €

Náplňou práce je organizácia a vedenie tímov mechanickej konštrukcie, definícia stratégie v oblasti mechanickej a strojovej konštrukcie a spolupráca s ostatnými oddeleniami spoločnosti. Celý popis práce a všetky benefity, ktoré zamestnávateľ ponúka nájdete na portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nové Mesto nad Váhom

Plat: 2900 €

Na tejto pozícii vás čaká implementácia zákazníckych špecifikácií do softvérových konceptov, vytváranie a sledovanie pracovných balíkov pre softvérový tím pri konkrétnych zákazníckych projektoch a úzka spolupráca s medzinárodnými projektovými tímami. Zaujala vás táto ponuka? Reagovať na ňu môžete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nové Mesto nad Váhom

Plat: 1500 €

Ako Konštruktér/-ka budete navrhovať konštrukčné riešenia automatizovaných strojov, zariadení a komplexných výrobných liniek, vytvárať 3D modely, výkresovú a sprievodnú technickú dokumentáciu navrhovaných riešení a spolupracovať pri výrobe, montáži a oživovaní navrhnutých zariadení. Chcete vedieť o ponúkanej práci viac? Pozrite si celý inzerát na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nové Mesto nad Váhom

Plat: 1000 €  

Čo vás čaká na tejto pozícii? Základom je montáž jednoúčelových priemyselných zariadení podľa technickej dokumentácie, zodpovednosť za prevedenie práce podľa platnej pracovnej inštrukcie a dodržiavanie výrobných procesov. Všetky benefity a ďalšie výhody nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nové Mesto nad Váhom

Plat: 1100 €

Hľadá sa Montážny elektrikár na samostatnú montáž elektrických rozvodných skríň rôznych typov a veľkostí. Jedná sa o prácu na podskupinách, a ich integráciu do väčších celkov. Náplňou práce je zodpovednosť za kvalitné zapojenie zariadení podľa dokumentácie, spájkovanie s mikropájkou a krimpovanie. Všetky podrobnosti nájdete na portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nové Mesto nad Váhom

Plat: 2800 €

Hľadá sa šikovný technicky zdatný Špecialista, ktorý bude mať na starosti oživenie špeciálnych strojov a zariadení v kmeňovej spoločnosti, ako aj u zákazníkov v zahraničí. Súčasťou práce je tiež analýza koreňových príčin problému, jeho nezávislé riešenie a manažment procesov medzi zákazníkom a internými oddeleniami firmy. Zaujala vás táto ponuka? Všetky benefity nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nové Mesto nad Váhom

Plat: 1500 €

Čo bude vašou pracovnou náplňou na tejto pozícii? Základom je spolupráca so zamestnancami pri riadení, udržovaní a zlepšovaní systému kvality, vypracovávanie analýz kvality a navrhovanie nápravných a preventívnych opatrení. Ak si myslíte, že táto pozícia je vhodná práve pre vás, svoj životopis môžete prostredníctvom pracovného portálu Kariéra.sk.

Manz Slovakia s.r.o. je dcérskou spoločnosťou koncernu Manz AG. V Novom Meste nad Váhom sa venuje výrobe a konštrukcii strojov, zariadení a automatizovaných liniek v oblasti Li-ion batériového priemyslu, LCD technológií, spotrebnej elektroniky, solárnych technológií, automotive priemyslu, robotiky a automatizácie. Spoločnosť je držiteľom ocenenia Slovensko-nemeckej obchodnej a priemyselnej komory za rok 2021.

Viac o téme: Práca Ponuka Pracovná ponuka Inžinier Technické zamestnanie Servisný technik
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy