Nová práca? V týchto spoločnostiach vám ponúknu aspoň 2000 EUR

Máte záujem o slušne ohodnotené zamestnanie? Vyberte si z týchto pracovných ponúk, pri ktorých platy začínajú na 2000 €. Portál Kariéra.sk pre vás vybral pracovné ponuky zo Slovenska i zahraničia, ktoré by vás mohli zaujať. Pripravte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 2000 – 2500 €

Ide vám aktívna práca od ruky? Možno vás zaujme práve táto pozícia. Všetky benefity nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 2400 €

Čo vás na tejto pozícii čaká? Aktívne vyhľadanie vhodných lokalít, primárny kontakt s vlastníkmi a vyjednanie obchodných podmienok. Túto ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Praha

Plat: 2500 €

Máte minimálne trojročné skúsenosti z práce na podobnej pozícii? Dokážete analyticky myslieť a aktívne riešiť problémy? Skvelé! Viac sa dočítate na portáli Kariéra.sk.

Nová práca? V týchto Galéria fotiek (3)

Miesto výkonu práce: Nemecko

Plat: 2600 - 2800 €

Nemecká spoločnosť hľadá uchádzačov na dlhodobú prácu. Popis práce a všetky benefity nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Skalica

Plat: 2000 – 2500 €

Vašou úlohou bude komunikácia so zahraničím, preberanie inštrukcií a školení a implementácia pôvodných dát do nového systému. Prečítajte si viac o tejto ponuke portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Žilinský kraj

Plat: 3000 €

Náplňou práce je zodpovednosť za príslušný región vo zverených činnostiach prevádzky a

vedenie a kontrola činností zamestnancov. Prečítajte si viac o tejto ponuke portáli Kariéra.sk.

Nová práca? V týchto Galéria fotiek (3)

Miesto výkonu práce: Banská Bystrica, Bratislava, Košice

Plat: 4000 €

Spoločnosť IBM International Services Centre s.r.o. hľadá nového kolegu alebo kolegyňu na pozíciu Telco Solutions Architect. Viac sa o tejto ponuke dočítate na portáli Kariéra.sk. 

Miesto výkonu práce: Viedeň

Plat: 4580 - 5000 €

Náplňou práce je riadenie komplexných stredných až veľkých projektov, ako aj vedenie a motivovanie projektového tímu. Celý inzerát si môžete prečítať po kliknutí na Kariéra.sk.

Nevybrali ste si z týchto ponúk? Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka čomu pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách.

  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy