Túžite po novej práci? Táto personálna spoločnosť má pre vás voľné miesto

Hľadáte si prácu v oblasti ľudských zdrojov, personalistiky či administratívy? Personálna agentúra HCMS, ktorá sa zameriava najmä na pracovné pozície v zahraničí hľadá do svojich radov novú kolegyňu alebo kolegu na pozíciu HR administrátor s nemeckým jazykom. Pozrite sa, aká je pracovná náplň, čo všetko sa od kandidáta vyžaduje a aké benefity tento zamestnávateľ ponúka. V prípade, že by vás táto pozícia zaujala, pripravte si životopis v slovenskom jazyku.

Čo vás na pozícii HR administrátor s nemeckým jazykom čaká?

Čo všetko sa vyžaduje od uchádzača?

Nemecký jazyk na úrovni B2 je nutnosťou - pracovné pozície sú obsadzované na nemecky hovoriacom trhu. Kandidátovi by nemal chýbať dôraz na zákaznícku spokojnosť, skúsenosti s obchodnou korešpondenciou a komunikáciou s klientom, orientácia na detail ani vynikajúce komunikačné zručnosti – verbálne aj písomné. Skúsenosti s office manažmentom a maďarský jazyk sú výhodou. Pozrite si celú ponuku na Kariéra.sk.

Aké sú výhody práce pre spoločnosť HCMS?

Vybraný kandidát získa okrem platu 1050 € aj rôzne bonusové príplatky, detailné zaškolenie na základe existujúcich procesov a možnosti ďalšieho kariérneho rastu. Zamestnávateľ ponúka férové jednanie a otvorenú komunikáciu, kreatívnu samostatnú prácu a príjemné priestory v centre Bratislavy.

Zaujala vás táto pracovná ponuka? Reagovať na ňu môžete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Viac o téme: Kancelária Práca Ponuka Administratíva Ľudské zdroje Personálna agentúra
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy