Plat od 1500 eur, služobné auto a ďalšie benefity: Pozrite si najzaujímavejšie ponuky na Kariéra.sk

Túžite po práci, v ktorej by ste si vedeli dobre zarobiť? Pracovný portál Kariéra.sk pre vás pripravil výber 10 najzaujímavejších pracovných ponúk, ktoré okrem slušného platobného ohodnotenia ponúkajú aj rôzne zamestnanecké benefity. Ak si momentálne hľadáte novú prácu, možno máte pred sebou skvelú príležitosť. Pozrite si výber inzerátov z celého Slovenska i zahraničia, v ktorom platy začínajú od 1500 eur.

Riaditeľ spoločnosti na výrobu organických hnojív

Miesto výkonu práce: Veľký Krtíš

Ponúkaný plat: 2000 €

Máte riadiace a organizačné schopnosti, vôľu tvoriť a ste samostatný? Mladá slovenská spoločnosť, ktorá vyrába veľmi unikátne hnojivá na prírodnej báze ponúka zaujímavú pracovnú pozíciu s motivačným platom i benefitmi. Chcete sa dozvedieť viac? Kliknite na tento odkaz.

Realitný maklér s vlastnou kanceláriou

Miesto výkonu práce: rôzne okresy

Ponúkaný plat: 1500 – 5000 €

Vašou úlohou bude aktívne vyhľadávanie nehnuteľností na predaj a prenájom. Zamestnávateľ ponúka právny servis, nepretržitú odbornú podporu a tiež svojim maklérom zabezpečuje náklady spojené s výkonom práce. Chcete vedieť o ponúkanej práci viac? Pozrite si celý inzerát.

Plat od 1500 eur, Galéria fotiek (4)

Hotelový personál na zimnú sezónu

Miesto výkonu práce: Rakúsko

Ponúkaný plat: 1500 – 3000 €

Mali by ste záujem o prácu v peknom prostredí, v ktorom si môžete zlepšiť nemčinu a zároveň slušne zarobiť? Zamestnávateľ hľadá personál na pozície čašník, kuchár, chyžná aj pomocnú silu do kuchyne. Čaká vás ubytovanie i strava zadarmo aj 13. a 14. plat. Chcete vedieť o tejto pozícii viac? Kliknite sem.

Vedúci predajne spoločnosti LIDL

Miesto výkonu práce: Holíč

Ponúkaný plat: 1.715 €

Na tejto pozícii budete niesť zodpovednosť za celkový chod jednej z predajní spoločnosti LIDL. Čaká vás vedenie tímu, organizácia úloh a pracovných zmien. Odmenou vám bude istota slušnej práce a k nej patriaca slušná mzda. Celý pracovný inzerát aj s benefitmi nájdete na Kariéra.sk.  

Lietajúci farmaceut 

Miesto výkonu práce: Bratislava

Ponúkaný plat: 1500 - 1800 €

Ak máte za sebou aspoň 1 rok skúseností, ste flexibilný a cestovanie vám nerobí problém, pripravte si životopis. Hľadá sa farmaceut, ktorý v prípade potreby zastúpi kolegu na inej pobočke na západnom Slovensku. Medzi benefity patrí karta Multisport, vianočné odmeny i zamestnanecké zľavy. Celú pracovnú ponuku si môžete pozrieť tu.

Plat od 1500 eur, Galéria fotiek (4)

 

Online konzultant pre finančnú spoločnosť

Miesto výkonu práce: práca z domu

Ponúkaný plat: 1500 €

Vašou pracovnou náplňou bude prevažne akvizícia nových klientov, servis klientskeho kmeňa a správa prémiovej klientely. Zamestnávateľ k platu ponúka tiež obratové bonusy, akvizičné bonusy a dovolenku navyše. Zaujala vás táto ponuka? Viac sa o nej dočítate na Kariéra.sk.

Murár s rakúskou pracovnou zmluvou 

Miesto výkonu práce: Steiermark, Rakúsko

Ponúkaný plat: 2600 €

Dobrých murárov nie je nikdy dosť. Tento zamestnávateľ hľadá nových pracovníkov na stavebné práce v Rakúsku. Ak vám stavanie priečok, stien, fasád, vakovanie ani základy nemčiny nerobia problém, táto ponuka je tu práve pre vás. Chcete vedieť o ponúkanej práci viac? Pozrite si celý inzerát.

Manažér portfólia komodít v oblasti elektriny a plynu

Miesto výkonu práce: Bratislava

Ponúkaný plat: 2232 €

Strategické spravovanie zvereného portfólia, navrhovanie cenovej a obchodnej stratégie, sledovanie konkurenčných aktivít a vývoja cien na trhoch. To sú iba niektoré z úloh, ktoré vás čakajú na tejto pozícii. Čakať vás bude tiež slušný plat i široká ponuka benefitov. Celý inzerát nájdete na Kariéra.sk.

Plat od 1500 eur, Galéria fotiek (4)

Stavbyvedúci – koordinátor stavebných prác 

Miesto výkonu práce: rôzne okresy

Ponúkaný plat: 2000 €

Služobný telefón, služobné auto, počítač, odborné vzdelávanie a školenia. To sú niektoré z benefitov, ktoré vás čakajú na pozícii koordinátora stavebných prác. Ak vám organizovanie, riadenie a dodržiavanie termínov nerobí problém, táto ponuka môže byť vhodná práve pre vás. Zaujala vás táto pozícia? Pozrite si celý pracovný inzerát.

Senior expert na fermentáciu

Miesto výkonu práce: rôzne okresy

Ponúkaný plat: 2000 €

Ste odborníkom na procesy fermentácie a ovládate plynule anglický jazyk? Na tejto pozícii budete dohliadať na tím, zlepšovať svoje vedomosti a zručnosti v oblasti biochémie a zodpovedať za koordináciu a rozvíjanie fermentačného tímu. Chcete vedieť o tejto pozícii viac? Nájdete ju na Kariéra.sk.

Ak ste si z týchto ponúk nevybrali, na Kariéra.sk nájdete stovky voľných pracovných miest z desiatok odvetví. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK. Budete tak pravidelne informovaný o voľných pracovných pozíciach.

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 4
Viac o téme: Práca Pracovná ponuka Benefity Vysoký plat 1500 eur
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy