Hľadáte si prácu na plný alebo čiastočný úväzok? Máme pre vás zaujímavé pracovné ponuky

Medzinárodná spoločnosť Amazon hľadá do svojho logistického centra nových kolegov pre lokalitu Sereď. Ak ste spoľahlivý, dokážete hľadať nové a inovatívne riešenia, nechýba vám pracovná etika, precíznosť a schopnosť plniť stanovené termíny, máte pred sebou skvelú príležitosť získať stabilnú prácu v spoločnosti, ktorá doručuje produkty desiatkam miliónov zákazníkov po celom svete. Zistite, čo všetko zamestnávateľ požaduje od uchádzačov o prácu a čo im na oplátku ponúka.

Hľadáte flexibilnú prácu, v ktorej si vás budú ceniť? Pracujte v Amazone, najväčšom online obchode na svete. Vybrať si môžete skrátený čiastočný úväzok – od piatka do nedele alebo iba v noci od piatka do nedele, prípadne prácu na plný úväzok. Získate mzdu 5,50 EUR/h + až 20 % bonus a tiež si vás budú rozmaznávať mnohými ďalšími benefitmi.

Voľné pracovné pozície v spoločnosti Amazon - registrácia

Aká bude vaša pracovná náplň?

  • manipulácia so zákazníckymi zásielkami za využitia najmodernejších technológií
  • kontrola a posudzovanie zákazníckych zásielok
  • spolupráca a riešenie problémov s ostatnými oddeleniami
  • dodržiavanie prísnych bezpečnostných, kvalitatívnych a prevádzkových noriem

Čo všetko sa vyžaduje od uchádzača?

Ak máte najmenej 18 rokov, dokážete pracovať v zmenovej prevádzke a zvládnete manipulovať až s 15-kilogramovými predmetmi s primeraným úsilím, prihláste sa už dnes. Nesmie vám však chýbať ani základná znalosť práce s PC a schopnosť čítať a prijímať pokyny v slovenskom jazyku. Súčasťou pozície je práca v stoji počas celej zmeny s prestávkami.

Aké sú výhody práce pre spoločnosť Amazon?

Zamestnanci majú pri splnení podmienok (dochádzka, produktivita práce) možnosť získať mesačný bonus vo výške 20% a ročnú odmenu vo výške 8,5%. Čaká ich tiež zvýhodnené stravovanie, 3-chodové menu za 1€, doprava za zvýhodnenú cenu na vybraných trasách a odmeňovací program SWAG. Ďalšími výhodami sú zľavy u vybraných obchodných partnerov, zamestnanecký asistenčný program a v určených prípadoch platené voľno nad rámec zákonníka práce.

Všetky voľné pracovné ponuky spoločnosti Amazon nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk. 

Viac o téme: Práca Distribúcia Logistika Pracovná ponuka Amazon
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy