Práca v známej spoločnosti: Ponúkajú flexibilný pracovný čas aj plat do 1 400 eur, pozrite sa, koho hľadajú

muž, práca, kancelária, zamestnanie, muž, práca, kancelária, zamestnanie, Zdroj: Getty Images

Ste komunikatívny a baví vás práca s ľuďmi? Chceli by ste sa uplatniť v oblasti telekomunikácií? Spoločnosť UPC, ktorá na Slovensku patrí medzi najväčších poskytovateľov televízie, internetu a telefónnych služieb, hľadá do svojho tímu kolegov. Pozrite si pracovné ponuky od UPC, ktoré pre vás vybral pracovný portál Kariéra.sk.

 

 

 

  • Obchodný zástupca/predajca D2D pre Myjavu

Miesto výkonu práce: okres Myjava
Ponúkaný plat: 500 EUR + provízie z predaja (v priemere 1 400€)

Ak vám vyhovuje práca v teréne, máte príjemné vystupovanie a obchodného ducha, táto pracovná ponuka je pre vás. Vašou úlohou na tejto pozícii bude aktívne oslovovanie zákazníkov za účelom predaja služieb a vedenie evidencie o kontaktoch a návštevách. Zamestnávateľ okrem fixného platu ponúka motivačné ohodnotenie závislé od výkonu bez obmedzenej výšky. Ak hľadáte stabilnú, dlhodobú prácu s flexibilným pracovným časom, prečítajte si o tejto ponuke viac na Kariéra.sk.

 

  • Call Centre Specialist

Miesto výkonu práce: Bratislava
Ponúkaný plat: 770 EUR + variabilná zložka

Máte pozitívny vzťah k ľudom a ste pripravený im pomáhať? V prípade že sa pre rozhodnete pre túto ponuku, čaká vás telefonická a písomná komunikácia s klientmi, riešenie požiadaviek a aktívny predaj služieb klientom UPC. Ak máte záujem v práci rozvíjať svoje zručnosti, výhodou sú vzdelávacie programy a iné benefity o ktorých sa dočítate viac na portáli Kariéra.sk.
 

Spoznajte spoločnosť UPC Broadband Slovakia

UPC Broadband Slovakia, s.r.o. patrí medzi vedúce spoločnosti na Slovensku, poskytujúce služby televízie (digitálnej a analógovej), širokopásmového vysokorýchlostného optického internetu a telefónie. UPC pre svojich zákazníkov neustále skvalitňuje svoje služby a je „triple play“ operátorom - televíziu, internet aj telefón poskytuje prostredníctvom jednej siete, cez jednu zásuvku v domácnosti.

Viac o téme: Bratislava Myjava Pracovné ponuky Nová práca
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Zdroj: Kariera.sk; Foto: gettyimages

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy