Práca vo Vysokých Tatrách a na Liptove: Pozrite si voľné pracovné miesta v Tatry Mountain Resorts

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: thinkstock.com

Hľadáte si prácu v oblasti cestovného ruchu a služieb? Ste z okolia Vysokých Tatier alebo z Liptova? Najväčší subjekt v oblasti cestovného ruchu Tatry Mountain Resorts, ktorý prevádzkuje atraktívne lyžiarske strediská a hotely v oblasti Nízkych a Vysokých Tatier, hľadá nových zamestnancov. Do ich tímu zapasujú talentovaní, motivovaní a lojálni kandidáti, ktorí chcú profesijne rásť a rozvíjať svoj potenciál. Ste to vy? Pozrite sa, aké pozície sú voľné v TMR.

 

  • Recepčná/recepčný pre Grand Hotel Praha v Tatranskej Lomnici

Ponúkaný plat: 728 eur plus príplatky za sobotu, nedeľu, nočnú prácu a nadčasy, kvartálne odmeny
Miesto výkonu práce: Vysoké Tatry
Budete zodpovedať za procesy check-in a check-out a celkový chod recepcie, zabezpečíte, aby hostia dostali komplexné informácie, vašou úlohou tiež bude aktualizovať, kontrolovať a potvrdzovať rezervácie hostí. Podmienkou je znalosť anglického alebo nemeckého jazyka, počítačové zručnosti, profesionálny prístup a príjemné vystupovanie. Zistite o tejto pracovnej ponuke všetko, dostupná je na Kariéra.sk. 

 

  • F&B manažér a event manažér pre Grand Hotel**** Starý Smokovec

Ponúkaný plat: 1 500 eur, 13. plat, odmeny, bonusy
Miesto výkonu práce: Starý Smokovec
Zvládnete viesť väčší počet zamestnancov, obsluhovať a poskytovať servis klientom na reštauračnom úseku? Na pozícii F&B manažér a event manažér sa tiež budete podieľať na vytváraní menu, nápojových a jedálnych lístkov, taktiež budete spracovávať dopyty firemných akcií, koordinovať ich a vyučtovávať. Zaujíma vás, čo ešte bude vašou náplňou práce? Podrobnosti o tejto pozícii nájdete na Kariéra.sk.

Práca vo Vysokých Tatrách Galéria fotiek (3)

 

  • Čašník / čašníčka hotel Galéria ****, Bešeňová

Ponúkaný plat: 800 EUR + príplatky za prácu v sobotu, nedeľu, sviatky a nočné v zmysle Zákonníka práce + koncoročné odmeny
Miesto výkonu práce: Ružomberok
Vašou úlohou bude vítať a usádzať hostí, poskytovať rady pri výbere pokrmov a nápojov, účtovať hostí a udržiavať poriadok na rajóne. Chcete vedieť o tejto pozícii viac? Dostupná je na pracovnom portáli Kariéra.sk.

 

  • Marketingový špecialista

Ponúkaný plat: 800 - 1 000 eur
Miesto výkonu práce: Liptovský Mikuláš
Navrhovanie a realizácia on-line a off-line marketingových aktivít, tvorba textov pre pripravované kampane a produkty, spolupráca pri tvorbe webstránok, zadávanie a koordinácia pri tvorbe grafík externými agentúrami, ale aj aktívne podieľanie sa na príprave a realizácii eventov v stredisku - to je časť náplne práce na pozícii Marketingový špecialista. Zamestnávateľ okrem uvedeného platu ponúka možnosť lyžovania vo Vysokých a Nízkych Tatrách, rozsiahly sociálny a vzdelávací program ( skipass, aquapass, zamestnanecké pobyty), množstvo zliav a výhod. Zistite o tejto pracovnej ponuke viac, nájdete ju na Kariéra.sk.

Práca vo Vysokých Tatrách Galéria fotiek (3)

 

  • Event manažér-banketový špecialista pre Grand Hotel**** Starý Smokovec

Ponúkaný plat: 1 200 eur
Miesto výkonu práce: Starý Smokovec
Budete komunikovať s cestovnými kanceláriami, finalizovať podmienky pobytu, spolupracovať s obchodným oddelením pri vytváraní ponúk, taktiež budete vytvárať ponuky pre skupinové rezervácie (cestovné kancelárie, firemné a spoločenské akcie), preberiete celú komunikáciu a doriešite celý priebeh akcie na prevádzke. Okrem uvedeného platu má zamestnávateľ pripravené aj zaujímavé benefity. Chcete vedieť, aké? Pozrite si celý pracovný inzerát.

 

  • Recepčná/recepčný pre Grand Hotel Starý Smokovec

Ponúkaný plat: 1 200 eur
Miesto výkonu práce: Starý Smokovec
Postaráte sa o procesy check in a check out, zodpovedať budete za celkový chod recepcie. Hosťom poskytnete komplexné informácie, budete aktualizovať, kontrolovať a potvrdzovať rezervácie hostí. Vašou úlohou tiež bude vybavovanie telefonickej a e-mailovej komunikácie a administratíva spojená s chodom recepcie. Zistite o tejto ponuke všetky podrobnosti, nájdete ju na Kariéra.sk.
 

Viac o téme: Práca Tatry mountain resorts
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Kariéra.sk; Foto: TMR

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy