Lekári a zdravotníci, tieto pracovné ponuky sú voľné: Platy od 1 200 po 5 000 eur

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: photl.com

Lekári a zdravotníci, hľadáte si novú prácu? Mladá a dynamicky sa rozvíjajúca personálna agentúra STARSTAFF obsadzuje niekoľko voľných pozícií z oblasti zdravotníctva v mestách Žilina a Bratislava. Pozrite sa, aké pozície sú voľné a či nie ste náhodou vy kandidátom, ktorého hľadajú.

 

 

 

 

  • Lekár - internista

Miesto výkonu práce: Žilina
Ponúkaný plat: 1 200 – 2 500 eur

Hľadajú sa atestovaní aj neatestovaní lekári internisti, špecializácia v odbore je vítaná. Pracovať budete pre jedno z najprestížnejších a najmodernejších zdravotníckych zariadení na Slovensku. Chcete vedieť o tejto pozícii viac? Všetko zisíte priamo v inzeráte na Kariéra.sk. 

 

 

  • Lekár - absolvent

Miesto výkonu práce: Žilina
Ponúkaný plat: 1 200 – 2 500 eur

Absolvovali ste medicínu a hľadáte si uplatnenie? Aj pre vás máme zaujímavú ponuku. Lekára absolventa hľadajú do Žiliny, ako neatestovaný lekár si môžete zarobiť od 1 200 € do 2 500 € brutto + variabilná zložka + príplatky a odmeny. Zistite o tejto ponuke viac na Kariéra.sk.

 

 

  • Lekár - chirurg

Miesto výkonu práce: Žilina
Ponúkaný plat: 2 500 – 5 000 eur

Hľadá sa lekár chirurgického oddelenia, a to atestovaný aj neatestovaný. Vašou úlohou bude poskytovanie zdravotnej starostlivosti v rozsahu získanej odbornej kvalifikácie, k dispozícii budete mať moderné prístrojové vybavenie, systém vzdelávania aj odborné školenia. Zaujíma vás viac? Celá ponuka je dostupná na Kariéra.sk.

 

 

  • Lekár - gynekológ a pôrodník

Miesto výkonu práce: Žilina
Ponúkaný plat: 2 500 – 5 000 eur

Gynekologicko-pôrodnícke oddelenie v prestížnom zdravotníckom zariadení hľadá lekára, s atestáciou aj bez nej. Ste to vy? Zamestnávateľ čaká na váš životopis v slovenskom jazyku. Podrobnosti o ponúkanej práci nájdete v inzeráte zverejnenom na Kariéra.sk.

 

 

  • Zubný asistent/zdravotná sestra

Miesto výkonu práce: Bratislava
Ponúkaný plat: 1 200 - 1 400 eur

Hľadáte si prácu ako zubný asistent/zdravotná sestra? V Bratislave na prestížnej zubnej klinike majú dve voľné miesta na túto pozíciu. Chceli by ste vedieť o tejto pracovnej ponuke viac? Dostupná je na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Viac o téme: Práca Lekár Chirurg Internista
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: kariera.sk

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy