Práca na marketingovom oddelení portálu Kariéra.sk: Študenti, máme pre vás skvelú pracovnú ponuku

Zdroj: Getty Images

Pracovný portál Kariéra.sk hľadá šikovného človeka, ktorý chce naberať skúsenosti a prax v oblasti marketingu. Máte prehľad v oblasti HR, viete písať kvalitné texty, ovládate gramatiku, nezľaknete sa ani prípravy inovatívnych riešení na propagáciu našich produktov? Ak s ľahkosťou zvládnete spracovať analýzy aj prácu s exportom dát, ste náš človek.

Vašou úlohou na pozícii Asistent marketingu bude pripravovať kvalitné články pre čitateľov magazínu Kariérainfo. Preto je dôležité, aby ste mali aspoň základný prehľad v oblasti HR. Magazín Kariérainfo.sk prináša aktuálne informácie zo sveta práce, radí pri hľadaní nového či zmene súčasného zamestnania. Vašou úlohou bude prinášať pútavé témy, užitočné rady aj triky, ako úspešne zvládnuť pohovor či pripraviť si oslnivý životopis.

Popritom sa budete môcť realizovať aj pri koordinácii spolupráce s marketingovým a obchodným oddelením. Privítame originálne nápady a riešenia na podporu našich produktov, taktiež využijeme vašu zručnosť pri spracovávaní dát a analýz.

Ak si z prihlásených uchádzačov vyberieme vás, na našom oddelení vás bude čakať priateľský kolektív, atraktívne zamestnanecké benefity a dokonca budete môcť čiastočne pracovať z domu.

Okrem životopisu zašlite aj toto

Vyhovovala by vám práca na 15-20 hodín týždenne? Pozícia je ideálna pre študenta popri štúdiu. Ak sa vám doterajší opis pracovnej ponuky páčil, určite nám zašlite váš životopis. Ale pozor, do výberového konania vás zaradíme iba vtedy, ak nám spolu s CV zašlete aj dva vlastné články na ľubovoľnú tému z oblasti ľudských zdrojov.

Celý pracovný inzerát na pozíciu Asistent marketingu pre pracovný portál Kariéra.sk nájdete priamo na našom portáli.

Viac o téme: Práca Prax Marketing
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Kariéra.sk

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy