Hľadáme obchodníka, ktorý si chce zarobiť: Toto miesto je voľné

Zdroj: Getty Images

Máte skúsenosti ako obchodník z oblasti personalistiky? Kariéra.sk, jeden z najväčších pracovných portálov na Slovensku, hľadá posilu do svojho tímu. Vašimi klientmi budú HR oddelenia malých a stredných firiem. Ak viete, ako získať nových klientov a zároveň ich aj udržať, môžete si slušne zarobiť. Ak budete šikovný, okrem fixnej časti mzdy 1 100 eur si môžete dosiahnutím dobrých výsledkov plat ešte navýšiť.

 

 

Ste obchodník so skúsenosťami z oblasti personalistiky? Poďte pracovať pre jeden z najväčších pracovných portálov na slovensku Kariéra.sk.

Čo bude vašou úlohou na pozícii Sales manager?

Vašou úlohou na pozícii Sales manager bude vyhľadávanie a akvizícia nových klientov a starostlivosť o zverených klientov. Očakávame od vás, že budete dôsledný v budovaní a rozvíjaní vzťahov s HR oddeleniami, obchodné rokovania so zákazníkmi a obchodnými partnermi budete viesť na profesionálnej úrovni a bez problémov odprezentujete služby pracovného portálu Kariéra.sk. Ste zabehnutý vo vypracovávaní obchodných ponúk, vnímate oblasť obchodu ako výzvu a chcete si zarobiť peniaze? Pošlite nám svoj životopis.

Zamestnávateľ vám na oplátku ponúka prácu pre stabilnú spoločnosť s dobrým menom, vysokú mieru samostatnosti, príjemné pracovné prostredie, firemný notebook, telefón a rôzne zamestnané zľavy.

Hľadáme energického, cieľavedomého, zodpovedného a samostatného človeka, ktorý rád oslovuje nových klientov. Máte skúsenosti a zaujímate sa o oblasť ľudských zdrojov? Zdá sa, že hľadáme práve vás. Pozrite si celú pracovnú ponuku Sales manager pre pracovný portál Kariéra.sk.

Viac o téme: Práca Kariera Sales manager
  • Autor: © Zoznam/es
  • Zdroj: kariera.sk

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy