Zvládneš ovládať robota? Príď si to vyskúšať!

Počas podujatia Kariéra v Central parku si môžeš 25.7. od 15:00 skúsiť, ako sa pracuje na montážnej linke v automobilke, dozvieš sa čo je polygón a ako sa ovláda robot Facun. Okrem toho ťa čakajú zaujímavé kvízy a talkshow o zelenej mobilite, ale aj možnosť otestovať si svoju osobnosť Freudovou metódou.

Prázdniny sa síce spájajú skôr s oddychom, ale podujatie Kariéra v Central parku aj v tomto období prináša zaujímavé témy a inšpirácie pre tvoj profesionálny rozvoj. V príjemnom prostredí OC Central môžeš počas celého popoludnia prekonzultovať s renomovanou odborníčkou Josephine M. Swift všetko, čo ťa zaujíma v oblasti zamestnávania. Má pre teba užitočné rady, ako sa pripraviť na pracovný pohovor, ako napísať správne životopis, ale aj to, ako si prácu udržať, či postúpiť v kariére vyššie. Konzultácie sú bezplatné. 

Zaujímavý program pripravili aj odborníci z SPP. Tento raz sa zameriame na zelenú mobilitu, smart a eko riešenia, ktoré sú budúcnosťou a ponúkajú aj zaujímavé príležitosti pre nové pracovné pozície a špecializácie. Chýbať nebudú talkshow a kvízy s odmenami.

Témou júlového podujatia Kariéra v Central parku bude takzvaný automotive segment. Umelá inteligencia, automatizácia a robotizácia sú už skutočnosťou a výrazne ovplyvňujú trh práce. Priamo v OC Central uvidíte a budete si môcť aj vyskúšať ovládanie montážneho robota, montážnej linky, či polygónu. Všetky tieto pomôcky používajú a predvedú študenti Súkromnej strednej odbornej školy polytechnickej DSA z Nitry. Pripravujú sa tu na povolania ako mechanik mechatronik, či programátor obrábacích a zváracích strojov a zariadení. O problematike trhu práce v čase umelej inteligencie bude hovoriť v talkshow od 16:00 Andrej Hutta, predseda Rady zamestnávateľov pre systém duálneho vzdelávania.

Zaujímavú aktivitu pre všetkých pripravila spoločnosť Power Coaching. Od 15:00 do 19:00 budete môcť zažiť osobnostnú diagnostiku s lektorom Ing. Tomášom Langermannom a Mgr. Evou Soldánovou. Na  základe príbehu sa otestujete a zistíte, aká ste osobnosť. Tento "test" potom môžete urobiť svojim známym, či kolegom. Prezradíme len, že ide o diagnostiku podľa Freuda.

Kto by mal záujem o brigádu, tak má na podujatí Kariéra v Central Parku možnosť stretnúť sa s ľuďmi zo spoločnosti  Junglee, ktorí sú profesionálnymi lovcami mladých talentov a brigádnikov.

Podvečer o 19:00 Kariéra v Central Parku vyvrcholí príjemným letným koncertom Roba Opatovského so skupinou.  

Ďalšie kariérne popoludnie návštevníkov OC Central čaká 22.8.2019.

Cieľom projektu Kariéra v Central Parku  je poskytnúť zamestnancom možnosť zvyšovania ich osobnej hodnoty na trhu práce a zamestnávateľom a firmám ponúknuť nástroj na nábor nových zamestnancov alebo na budovanie vlastného Employer Brandingu, ktorý je horúcou témou dneška.

Organizátorom projektu je Zoznam.sk, prevádzkujúce portály Kariera.sk a Karierainfo.sk. Ďalším organizátorom je MW Promotion, s. r. o.

Partneri projektu: 

Zvládneš ovládať robota? Príď Galéria fotiek (8)

Zvládneš ovládať robota? Príď Galéria fotiek (8)
Zvládneš ovládať robota? Príď Galéria fotiek (8)

Zvládneš ovládať robota? Príď Galéria fotiek (8)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Program: 

15:00 – 19:00    Osobné konzultácie a poradenstvo s personálnou špecialistkou Josephine M. Swift 

Ako sa dostať k vysnívanej práci a udržať si ju, ale aj rady a tipy ako nedostať padáka. Inšpirácie pre tvoju kariéru získaš úplne zadarmo od odborníkov.    

        

15:00 – 19:00    Zorientuj sa v džungli ponúk -  brigády pre študentov každého veku, osobné konzultácie, poradenstvo JUNGLEE. 

 

15:00 – 19:00    Osobnostná diagnostika s lektormi Power Coaching s Ing. Tomášom Langermannom a Mgr. Evou Soldánovou.

 

Kariérny program s SPP 

16:30 – 16:50     Graduate program v SPP .. a cenné rady do vašej budúcnosti.

HR špecialisti, študent z graduate programu SPP a informácie o výzve SPP na challengest.com s Romanom Rajnincom, špecialista retailovej stratégie a analýz 

 

17:00 – 17:10     Kvíz – energia na filmovom plátne. Vyhrajte cool odmeny.

 

17:30 – 17:50   Talkshow – zelená mobilita, smart a eko riešenia v SPP, priestor pre inovatívnosť vo vašej domácnosti

rozhovor s Tiborom Jedličkom, produktový špecialista SPP a s Evou Gulikovou, správkyňou EkoFondu

 

18:00 – 18:10    Kvíz o SPP a zelenej mobilite. Hraj a vyhraj.

 

18:20 – 18:50 Talkshow – Naučte sa reč tela na pohovor 

rozhovor s Máriou Adamovou, špecialistkou na neverbálnu komunikáciu

 

Program s Deutsch-Slowakische Akademien

15:00 – 19:00    Vyskúšaj si roboty, linky a polygóny – ako sa pracuje v automobilovom priemysle súčasnosti a budúcnosti. 

 

16:00 – 16:20     Talkshow – Automaty a Ty (AI, roboty a budúcnosť trhu práce)

Rozhovor s Andrejom Huttom, predsedom Rady zamestnávateľov pre systém duálneho vzdelávania

 

17:00 – 17:20     Talkshow – Ako nedostať padáka? (zmeny na trhu práce, prepúšťanie) 

Rozhovor moderátorky s Andrejom Huttom, predsedom Rady zamestnávateľov pre systém duálneho vzdelávania a Josephine M. Swift, personálnou špecialistkou

 

19:00 – 20:00        Koncert Roba Opatovského  

Stálica slovenskej hudobnej scény s príjemnými skladbami v prostredí Central parku.  

 
Zvládneš ovládať robota? Príď Galéria fotiek (8)
Fotogaléria k článku Počet fotiek: 8
Staršie správy
Staršie správy