Odhaľte, čo sa skrýva pod názvami IT pozícií

Tretia kariérna streda projektu Prázdninová kariéra na Pláži bude v znamení IT sveta. Viete, čo robí Big Data Engineer, špecialita automatizácie IT infraštruktúry a aplikácií alebo JAVA Developer? Už 15.8.2018 od 16:00 vám aj na tieto otázky odpovedia IT špecialisti zo Slovak Telekomu. Dozviete sa aj o konkrétnej ponuke voľných pracovných miest v tejto spoločnosti.

Od 15:30 bude k dispozícii, tak ako každú kariérnu stredu, odborná garantka projektu Josephine M. Swift. Bezplatne poskytuje poradenstvo a konzultácie v oblasti prípravy na pracovný pohovor, pomôže vám zdokonaliť váš životopis alebo napísať motivačný list.

Opäť sa môžete stretnúť aj s Palom Ulmanom, trénerom a konzultantom zo spoločnosti Consultator s.r.o. Určite sa na pracovisku stretávate so situáciami, ktoré vám prekážajú a vy neviete, ako ich riešiť s kolegom, či nadriadeným. Aj s tým vám poradíme.

Pre tých, ktorí sa chcú zorientovať v džungli najrozličnejších študentských brigád v rôznych lokalitách Slovenska, v rôznom veku a v rôznych prácach bude počas každej kariérnej stredy pre záujemcov zástupca fy JUNGLEE. Okrem toho, že majú prepracovaný online systém registrácie a hľadania si práce, počas kariérnych stried, vedia osobne poradiť a pomôcť.

Všetky aktivity Prázdninovej kariéry na Pláži sú zadarmo. Čakáme ťa na Magio Pláži v kariérnom centre oproti športovým ihriskám.

Odhaľte, čo sa skrýva Galéria fotiek (2)

Viac o téme: IT pozície
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Kariéra na pláži
Staršie správy
Staršie správy