Ako povedať kolegovi alebo nadriadenému, čo vám prekáža?

Nenechajte kolegov robiť veci nesprávne a nastavte si s nimi jasné očakávania. Komplikovaný popis, ale bežná realita našich pracovných životov. V dnešnej rýchlej dobe je efektívna komunikácia potrebná viac, ako kedykoľvek v minulosti. Aj keď sme šikovní, vzdelaní, jazykovo vybavení a absolvovali sme mnoho školení, dostaneme sa občas do situácií, ktoré nám nie sú príjemné a nevieme alebo nechceme ich riešiť.

 

 

Poďme sa pozrieť, o čom hovoríme:  

Robí váš kolega alebo nadriadený niečo, čo vám vadí a vy mu to nepoviete?

Nepoviete mu to, pretože  

  • je vám to hlúpe?
  • sa môže uraziť?
  • som tu v práci nový/á?
  • neviem ako?

Boli ste niekedy kritizovaní za niečo, čo vám nikto nevysvetlil a nepovedal? Mrzelo vás to a nechcete, aby podobné sklamania riešili aj iní kolegovia?

Zaujíma vás aké sú práva a povinnosti správneho lídra?

Ak ste aspoň raz odpovedali áno, tak príďte v stredu 15.8.2018 od 15:30 na Magio Pláž na podujatie Prázdninová Kariéra na Pláži. Pavel ULMAN, tréner a konzultant zo spoločnosti Consultator s.r.o, vám poradí ako si pomocou efektívnej komunikácie uľahčiť život, ušetriť čas a sklamania. Vyskúšate si, ako dávať kolegom popisnú spätnú väzbu, ako odkomunikovať svoje očakávania a uzatvárať dohody, ale aj to, čo robí z bežného človeka lídra. To všetko v príjemnej plážovej atmosfére, odľahčene, ale súčasne profesionálne.

Pavel ULMAN, tréner a konzultant zo spoločnosti Consultator s.r.o., poskytuje špecifické konzultačné služby v Čechách a na Slovensku od roku 2004. Opiera sa o svoje manažérske skúsenosti, dávno objavené pravdy, zmysel pre humor a príbehy z reálneho života, pomocou ktorých, vytvára zapamätateľnú stopu v hlavách účastníkov. Jeho špecializáciou sú komunikačné a predajné tréningy.

O tom, že od komunikácie sú v každom segmente trhu iné očakávania, sa denne presviedča v banke, kaviarni, logistickom centre, či vo farmácii.

Ako povedať kolegovi alebo Galéria fotiek (2)

  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Kariéra na pláži

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy