Prvá kariérna streda pripravila ľudí na pracovný pohovor

Nový letný projekt pod názvom Kariéra.sk na Pláži je originálne plážové kariérne podujatie, prvé svojho druhu na Slovensku.

Každú stredu počas letných prázdninových mesiacov budú mať všetci záujemcovia možnosť využiť skúsenosti a odbornosť profesionálov v oblasti personalistiky a ľudských zdrojov, ale teraz v originálnej prázdninovej atmosfére bratislavskej Magio Pláže.

Mottom prvého ročníka projektu je výstižné „Ťažko na cvičisku, ľahko na bojisku“.

Prvá streda bola venovaná osobným konzultáciám a poradenstvu na tému „Ako byť úspešný na pracovnom pohovore“. Prvé konzultácie Josephine M. Swift, odbornej garantky celého projektu, využili desiatky návštevníkov Magio Pláže. Jej 19-ročné skúsenosti zo zahraničia ale aj zo Slovenska boli lákadlom pre mnohých, ktorí sa rozhodli „pracovať na svojej kariére“.

Nemenej zaujímavou bola aj aktivita dm drogerie, ktorá pripravila počas prvej „kariérnej stredy“ workshop na tému Líčenie na pracovný pohovor. Táto téma oslovila ženy každého veku. Veď vhodne zvolené líčenie má reálny vplyv na úspech na pracovnom pohovore. Tak prečo riskovať?

A keďže sa v stredu všetko točilo okolo pracovných pohovorov, pracovných ponúk a ďalších personálnych otázok, k dispozícii boli aj personalistky dm drogerie, ktoré poskytovali osobné konzultácie voľných pracovných pozícií.  

S trochu odľahčenou, ale o to viac inšpiratívnou a trendovou témou Výroba prírodnej kozmetiky ukončila dm drogerie, žiaci duálneho vzdelávania spolu s CEEV Živica prvú kariérnu stredu.

Priestory projektu Kariéra.sk na Pláži na bratislavskej Magio Pláži sú však otvorené pre všetkých 7 dní v týždni. K dispozícii sú tablety, prostredníctvom ktorých si môžete otestovať online svoje jazykové zručnosti (angličtina, nemčina) alebo počítačové znalosti a hneď po skončení testu získať aj vyhodnotenie. Informáciu o dosiahnutej jazykovej úrovni alebo počítačovej znalosti si môžete pridať k svojmu životopisu.

 

Kariera.sk na pláži Galéria fotiek (3) Zdroj: kariera.sk

Viac o téme: Pracovný Pláž Magio Kariéra Pohovor Príprava Kariera.sk Pripraviť
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Kariera.sk; Magio pláž
 
Staršie správy
Staršie správy