Bratia začali podnikať, aby ich mama nemusela pracovať: Pozrite sa, čo sa im podarilo

Dvaja bratia Jhai a Simmy Dhillonovci sa rozhodli začať podnikať. Už roky túžili po tom, aby boli sami sebe šéfmi, no ich najväčšou motiváciou bolo to, aby ich mama už nemusela pracovať. Podarilo sa im to. Ich matka je vo svojich 49 rokoch "dôchodkyňou" a môže robiť čokoľvek, čo sa jej páči. Vďačiť za to môže svojim dvom synom.

Snom dvoch mladíkov bolo odplatiť sa mame za všetko, čo pre nich urobila a čo všetko im obetovala. Ich matka totiž uprednostnila výchovu synov pred vlastnou kariérou. A tak si pred pár rokmi otvorili vlastné bistro Rice n Spice Meals, vďaka ktorému sa im podarilo dosiahnuť, že ich mama mohla dať výpoveď v práci. Teraz má 49-ročná Kal Dhillonová čas iba pre seba a môže robiť čokoľvek, čo jej napadne.

 

Synovia si uvedomili, že to, že im ich matka venovala roky výchovy, by neocenil žiaden zamestnávateľ. Ich matka sa vzdala budovania vlastnej kariéry, aby sa mohla starať o svoje dve deti. Keď mladíci dospeli a už svoju mamu nepotrebovali, bolo pre ňu náročné uplatniť sa na trhu práce. Aj preto jej neostávalo iné ako brigádovať v supermarketoch. Aj to bol dôvod, prečo synovia matke sľúbili, že raz už nebude musieť pre nikoho pracovať. Podarilo sa im to.

Bratia začali podnikať, aby Galéria fotiek (5)

Keď bratia začali podnikať, dali si jeden cieľ: naštartovať úspešný biznis, ktorý by finančne zapezpečil ich mamu. "Ako sme s bistrom začali rásť, mama mohla byť menej času v práci a viac nám začala pomáhať s podnikaním," opisujú bratia. Ich cieľ sa im podarilo splniť v decembri 2019. U svojho súčasného zamestnávateľa dala výpoveď a mohla si užívať "dôchodok". Párkrát týždenne ešte vypomáha synom v bistre, väčšinu času však oddychuje, číta alebo cvičí jogu.

Bratia začali podnikať, aby Galéria fotiek (5)

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 5
Viac o téme: Biznis Príbeh Podnikanie Success story
  • Autor: © Zoznam/es
  • Zdroj: Zdroj: ladbible; Foto: gettyiamges, Rice n Spice

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy