Matka ho nechala pri kontajneri, dnes vlastní spoločnosť s hodnotou 62 miliónov

Nejde o to, kým sme alebo za akých okolností sme sa narodili. Dôležité je, čo urobíme s časom, ktorý máme. Táto veta sa zdá ešte pravdivejšia, keď sa pozriete na úžasný príbeh o tom, ako sa z opusteného dieťaťa stal úspešný vynálezca, podnikateľ a filantrop. V tomto príbehu dokonca možno nájsť paralely s niektorými superhrdinami.

 

 

 

30-ročný Freddie Figgers je v súčasnosti generálnym riaditeľom spoločnosti s hodnotou 62 miliónov dolárov, ktorú založil, keď bol ešte teenager. Je tiež držiteľom 4 patentov a od detstva sa venoval technológii a vymýšľaniu nových vecí.

Je dôkazom toho, že nie je podstatné či ste sa narodili do bohatej rodiny. Narodil sa v meste Quincy na Floride a po tom, čo prišiel na tento svet, jeho matka ho nechala opusteného v smetnom koši. Keď si ho adoptovali jeho náhradní rodičia, mal iba 2 dni. Keď mal iba 15 rokov, založil svoju prvú spoločnosť, ktorá sa venuje vývoju softvéru. Keď neskôr jeho otcovi diagnostikovali Alzheimerovu chorobu, vyrobil prístroj s GPS lokátorom a schopnosťou obojsmernej komunikácie.

"Mohol som kedykoľvek zdvihnúť telefón a povedať: Ahoj ocko, kde si? " , "Tento systém bol veľmi úspešný a spoločnosť z Kansasu, ktorá ma oslovila ho kúpila za 2,2 milióna dolárov." O rok neskôr použil tieto peniaze na založenie spoločnosti Figgers Communication. Skutočne inšpiratívne.

Vo veku 24 rokov Figgers navrhol a vytvoril 80 vlastných softvérových programov. Okrem brilantnej mysle a neuveriteľnej pracovnej etiky má tiež srdce zo zlata. Je aktívnym vzorom vo svojej komunite: sponzoruje mládežnícke programy, ponúka vysokoškolské štipendiá študentom stredných škôl a často platí účty starších občanov.

Verím, že ak vidíte problém a začnete hľadať riešenie, môžete niekomu zmeniť život. "Chcem mať pozitívny vplyv na tento svet a priniesť lepšie zajtrajšky, pretože peniaze nie sú nič iné ako nástroj, ale s týmto nástrojom môžeme ovplyvniť a zmeniť každodenný život ľudí príležitosťami."

Viac o téme: Peniaze Rodina Dieťa Milionár Práca Úspech
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: washingtonpost, Foto: Getty Images
 
Staršie správy
Staršie správy