Tajné povolania slávnych ľudí: Toto by ste od nich nečakali

sláva, žena, červený koberecsláva, žena, červený koberec

Môže byť ťažké predstaviť si, že svetové hviezdy by vymenili svetlá reflektorov za priemernú prácu, ale stáva sa to častejšie, ako si myslíte. Pre hviezdy, ktoré vedia, ako rýchlo môže zranenie kolena zničiť atletickú kariéru, alebo pre tých, ktorí si uvedomia, ako málo hereckých úloh pre herečky staršie ako 35 rokov existuje, začína aj bežná práca vyzerať celkom lákavo. Tieto celebrity našli svoje druhé (alebo tretie) zamestnanie mimo svetiel reflektorov a žijú vďaka tomu lepšie životy.

Matthew McConaughey

Študenti na Texaskej univerzite majú teraz príležitosť byť mentorovaní slávnym hercom Matthewom McConaugheyom. Od začiatku semestra na jeseň 2019 McConaughey vyučuje predmet „od scenáru až po televízne obrazovky“ na Katedre rozhlasového televízneho filmu. "Je to predmet, ktorý som si želal, keď som bol na filmovej škole." uviedol herec.

Steven Seagal

Slávny herec je v skutočnosti policajtom na čiastočný úväzok; už viac ako desať rokov je zástupcom vedúceho šerifa v Louisiane. Najskôr tam iba vyučoval bojové umenie, no neskôr mu bolo ponúknuté miesto. Seagal túto ponuku s radosťou prijal.

Clint Eastwood

Clint Eastwood je bezpochyby jedným z najväčších amerických hercov. Je tiež režisérom a producentom niekoľkých filmov. Nie každý však vie, že je tiež majiteľom hotela a golfového klubu v Kalifornii. Eastwood vlastnil v 90. rokoch bar, ale predal ho, aby investoval do golfových aktivít.

Ashton Kutcher

Ashton Kutcher nie je len dobrý herec, je to tiež skvelý podnikateľ, ktorému sa podarilo znásobiť svoje milióny prostredníctvom dobrých investícií. Jeho hlavné zisky pochádzajú z jeho podielu v Skype a Airbnb, do ktorých investoval dávno predtým, ako sa spoločnosti stali gigantmi, ktorými sú dnes. Dokonca stihol včas investovať aj do spoločnosti Spotify.

Madonna

Madonna bola kedysi snáď najväčšou popovou hviezdou na planéte, dnes je okrem iného tiež vynikajúcou autorkou kníh pre deti. V priebehu rokov napísala hneď niekoľko kníh pre najmenších. Jej príbehy sa zameriavajú na vnútornú silu a radia deťom, ako sa môžu prijať a zistiť, čo je ich skutočným snom.

Viac o téme: Práca Zamestnanie Povolanie Sláva Tajné Celebirty
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: bbc, Photo: Gettyimages

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy