Zarábajte mikroprácou: Tým, čo viete robiť najlepšie

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: photl.com

Ponúknite svoje služby alebo produkty a začnite zarábať už dnes na najväčšom portáli na mikroprácu jaspravim.sk. Dosiahnuť môžete aj makrozárobok.

Počuli ste už o novom trende na pracovnom trhu mikropráci? Ak ešte nie, tak vedzte, že váš voľný čas a zručnosti sa môžu rovnať dodatočnému zárobku. Či už chcete zarobiť na vreckové na dovolenku, deťom na darčeky alebo ako študent popri štúdiu -  mikropráca je to pravé.

 

Mikropráca má svoje výhody:

  1. Žiadny pracovný čas
    Robíte, keď máte čas.
     
  2. Žiadne dochádzanie do práce
    Na prácu potrebujete počítač s pripojením nainternet a vaše zručnosti.
     
  3. Nemusíte sa nič nové učiť
    Ponúkate to, čo dokážete najlepšie.

Ak máte pár hodín týždenne čas, skúste sa zamyslieť, ako by ste ho dokázali stráviť. Chcete si oddýchnuť pri pozeraní filmu, čítaní knihy, alebo si chcete zarobiť vďaka vašim schopnostiam. Je na vás, čo ponúknete a koľko hodín strávite nad danou činnosťou.

„Mikropráca však neznamená aj mikrozárobok. Práve naopak. Zarobiť si môžete podľa svojej šikovnosti a svojej kreativite,“ hovorí Mirka Števková, majiteľka portálu jaspravim.sk

Firmy hľadajú možnosti ako ušetriť ale zároveň aj kreatívne riešenia pre svoje problémy. Na najväčšom portáli na mikroprácu na Slovensku nájdete rôzne činnosti, ktoré Slováci ponúkajú. Ide o prepis textu, ponuka fotografie hôr, spracovanie grafiky na leták alebo ponuka na doučovanie v programe Excel.

Ponúknite aj vy druhým ľuďom, čo viete robiť najlepšie. Či už budete prekladať texty do angličtiny, zvyšovanie počet užívateľov na fanúšikovských stránkach, alebo stáť na križovatke s reklamným nápisom, stanovte si svoju cenu presne a jasne. Neváhajte a pridajte svoj inzerát na jaspravim.sk už teraz.

Viac o téme: Zárobok Jaspravim.sk Mikropráca Jaspravim Makrozárobok Zarábajte
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Foto: Photl.com, Zdroj: PR článok

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy