Súkromný železničný dopravca hľadá posily do svojho tímu

RegioJet hľadá nových členov svojho tímu. Ponúka príležitosť až pre 150 ľudí.RegioJet hľadá nových členov svojho tímu. Ponúka príležitosť až pre 150 ľudí. Zdroj: RegioJet SR

Pracovné príležitosti sú v ponuke až pre 150 ľudí, ktorí by mali obsadiť pozície ako stevard, mechanik, elektromechanik alebo rušňovodič. Všetci noví zamestnanci posilnia vlakový personál a existujúcu prevádzkovú základňu. S plným počtom zamestnancov sa spoločnosť stane popredným zamestnávateľom na železnici.

Výberové konania na vlakový personál a prevádzkovú základňu rozbehol súkromný železničný dopravca RegioJet. Posilní si tak personálne zázemie na súčasnej prevádzkovanej trati Bratislava - Komárno i pripravovanej Bratislava -Košice.

Súkromný železničný dopravca v osobnej železničnej doprave na Slovensku, RegioJet, rozbehol výberové konania na vlakový personál a prevádzkovú základňu. Prví záujemcovia sa začali hlásiť už pred 3 mesiacmi, hneď po tom, čo  médiami prebehla prvá správa o pripravovanom otvorení komerčnej linky diaľkových vlakov IC RegioJet na trati Bratislava - Žilina - Košice, kde spoločnosť plánuje od 14. decembra 2014 prevádzkovať až štyri páry spojov denne. Súčasne predĺži doterajšiu linku Praha – Ostrava - Žilina až do Košíc. Firma k doterajším 104 zamestnancom na Slovensku pridá ďalších cca 150, čím sa s počtom 254 zamestnancov zaradí k popredným zamestnávateľom na železnici.

„Naše klimatizované pohodlné vlaky typickej žltej farby dajú prácu ďalším približne 150 ľuďom – a to predovšetkým na pozíciách zákazníckej obsluhy, či v oblasti zázemia a technologickej správy. Dáme prácu ľuďom v oblastiach s vysokou nezamestnanosťou - napríklad na východnom Slovensku,“ hovorí Radim Jančura, majiteľ holdingu STUDENT AGENCY, ktorého súčasťou je aj RegioJet.

„Prevádzkový personál, ktorý bude zabezpečovať služby pre zákazníkov v súlade s vysokým štandardom zákazníckeho servisu - je to veľká príležitosť pre profesionálne uplatnenie a sebarealizáciu. Tešíme sa na nových kolegov, ktorí majú na výber rôzne pozície v našej stabilnej, silnej a dynamicky sa rozvíjajúcej spoločnosti. U nás ľudia radi pracujú, dôkazom toho je i malá fluktuácia našich zamestnancov. Aktuálne hľadáme rušňovodičov a rušňovodičky, ktorí budú riadiť moderné HDV lokomotívy. V ponuke sú aj pozície stevardov, či mechanikov, elektromechanikov a elektronikov koľajových vozidiel. Na všetky pozície sú u nás vítaní tak muži, ako aj ženy,“ povedal Radim Jančura.

Viac o téme: Železnice Pracovné miesta Tlačová správa PR TS Regiojet Nové pracovné miesta
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: PR článok, Foto: Thinkstock.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy