Volkswagen ponúka šancu mladým

Volkswagen Slovakia hľadá 20 absolventov vysokých škôl.Volkswagen Slovakia hľadá 20 absolventov vysokých škôl. Zdroj: Volkswagen Slovakia

Dvere do sveta pracujúcich otvára Volkswagen Slovakia pre absolventov technických a ekonomických smerov. V rámci Tranee programu absolvujú školenia a jazykové kurzy. Získať môžu aj stáž v zahraničných závodoch.

Viac ako dve desiatky voľných pracovných miest ponúka absolventom vysokých škôl spoločnosť Volkswagen Slovakia (VW SK). V Trainee programe im poskytne okrem pracovných skúseností aj stáž v niektorom zo zahraničných závodov koncernu Volkswagen na svete.

„Tohtoročným a minuloročným absolventom vysokých škôl ponúkame vyše 20 pracovných miest v našom Trainee programe. Uplatnenie tu nájdu predovšetkým absolventi technických a ekonomických smerov. Otvárame pozície napríklad na oddeleniach logistiky, zabezpečenia kvality, manažmentu produktov, plánovaní, stavbe zariadení, personálnom či finančnom oddelení. V bratislavskom i martinskom závode, “ hovorí Katarína Petruľáková, projektová vedúca Trainee programu VW SK.

Cieľom programu je pripraviť špecialistov pre odborné útvary a manažérsky dorast. V prvej fáze trainees pôsobia na odbornom útvare.

„Tak ako noví výrobní pracovníci prejdú tréningom v našich školiacich strediskách a budú pracovať aj priamo vo výrobe,“ vysvetľuje K. Petruľáková.

Počas trainee programu sa zaoberajú projektmi a úlohami svojho oddelenia a absolvujú školenia i jazykové kurzy. Na záver budú vyslaní na minimálne mesačnú stáž v niektorom zo zahraničných závodov koncernu Volkswagen.

„Naši trainees už absolvovali stáže napríklad v koncernových závodoch v Nemecku, Portugalsku, či Brazílii. Pôsobili tu v odborných útvaroch, kde si rozšírili prehľad o svojej budúcej práci a nadviazali potrebné kontakty v medzinárodnej spoločnosti akou Volkswagen je,“ dodáva Petruľáková.

Pre tých, čo ešte študujú, ponúka VW SK program IngA – Inžinier v automobilovom priemysle, ktorého sa môžu zúčastniť už počas štúdia a získať tak cenné praktické skúsenosti. Tí najlepší získajú aj štipendium. Študenti sa môžu tiež stať členom IngA Klubu – Klubu študentov VW SK, ktorý sa zameriava na zážitkové odborné vzdelávanie a networking.

Viac o téme: Volkswagen Domáce Mladí Vysokoškoláci Absolventi VW Škôl
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Foto: Photl.com, Zdroj: Volkswagen Slovakia

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy