Dve slovenské firmy sa zaradili medzi elitu

Dve slovenské firmy sa zaradili medzi elitu.Dve slovenské firmy sa zaradili medzi elitu. Zdroj: photl.com

Prebojovať sa do rebríčka 500 najrýchlejšie rastúcich technologických spoločností je veľký úspech. Podarilo sa to aj dvom slovenským - spoločnosti WebSupport a ESET. Za neustálym zlepšovaním stojí podľa WebSupportu priateľská firemná kultúra a kvalitné služby.

Francúzska spoločnosť YMagis špecializujúca sa na digitálne kino obsadila prvé miesto v rebríčku Technology Fast 500TM v regióne EMEA (Európa, Blízky východ a Afrika) za rok 2013,  ktorý zostavuje globálna skupina pre odvetvie technológií, médií a telekomunikácií (TMT) spoločnosti Deloitte Touche Tohmatsu Limited (DTTL). Spoločnosť YMagis dosiahla pozoruhodnú mieru rastu vo výške 59 096 %.

Ymagis je hnacou silou digitálnej revolúcie v kinách v Európe a svojim partnerom pomáha pri prechode z tradičného 35 mm filmu na efektívnejšie digitálne riešenie.  Už štvrtý rok po sebe dominovali rebríčku spoločnosti z Francúzska (86 spoločností), po ňom nasleduje Veľká Británia so 71 spoločnosťami a Holandsko s 52 spoločnosťami. Medzi najrýchlejšie rastúcich technologickými  firmami sa podarilo prebojovať aj dvom slovenským zástupcom: firme WebSupport s.r.o.  (138 priečka) a firme ESET, spol. s r.o. (466 priečka).

„Umiestniť sa medzi 500 najrýchlejšie rastúcimi technologickými spoločnosťami v regióne EMEA je obrovský úspech. Gratulujeme slovenským firmám  k umiestneniu v rebríčku Deloitte Technology Fast 500 v regióne EMEA, kde je obrovská konkurencia vyspelejších trhov“  uviedol Ivan Lužica, partner Deloitte Slovensko.

Tohtoročný v poradí už 13. rebríček Deloitte Technology Fast 500 TM  hodnotí najrýchlejšie rastúce verejné a súkromné spoločnosti v oblasti technológií, médií, telekomunikácií, biotechnológií a zelených technológií z 24 krajín regiónu EMEA na základe percentuálneho rastu výnosov za uplynulých päť rokov. Tento rok bola celková priemerná miera rastu výnosov rebríčka Fast 500 vo výške 1 403 %, čo je mierny pokles v porovnaní s 1 549 percentnou mierou rastu v roku 2012. Tento rok sa do rebríčka prihlásilo viac ako 1 000 spoločností. Konateľ  spoločnosti Websupport (rast 1003%)  Michal Truban sa vyjadril že aj slovenské firmy môžu konkurovať na európskej úrovni.

“Veríme, že  neustále zlepšovanie si vyžaduje priateľskú firemnú kultúru so spokojnými zákazníkmi a samozrejme kvalitné služby“.

Druhou slovenskou firmou v rebríčku Technology Fast 500 je úspešná a etablovaná firma ESET, spol. s r.o., ktorá len potvrdzuje dôležitosť  kvality služieb

„Byť v rebríčku najrýchlejšie rastúcich spoločností v regióne je pre nás veľké vyznamenanie.  Náš úspech  by sme nedosiahli bez našich partnerov, talentovaných zamestnancov a v neposlednom rade spokojných zákazníkov,“ uviedol generálny riaditeľ spoločnosti, Richard Marko.

10 najúspešnejších spoločností v rebríčku Technology Fast 500

V tohtoročnej prvej desiatke malo silné zastúpenie Francúzsko s dvoma spoločnosťami. Významné zastúpenie v prvej desiatke mal aj Izrael, a to vďaka trom spoločnostiam.

  1. Ymagis (Francúzsko)
  2. MyThings (Izrael)
  3. Adyen (Holandsko)
  4. Beepsend (Švédsko)
  5. Trusteer (Izrael)
  6. Infectious Media (Veľká Británia)
  7. Talentsoft (Francúzsko)
  8. 1001teknooji (Turecko)
  9. Vector (Turecko)
  10. MyHeritage (Izrael)
Viac o téme: 500 Umiestnenie Rebríček Websupport Spoločnosti Deloitte Eset Fast Technologické Technology
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Foto: Photl.com, Zdroj: Deloitte

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy