Získajte len to najlepšie: Takto vám to určite podarí

Maxim StrashunMaxim Strashun Zdroj: HRDA

HR DEVELOPMENT ACADEMY je séria workshopov, ktorá tvorí platformu na prezentáciu "Best Practices", výmenu skúseností, názorov a postojov manažérov, špecialistov rozvoja ľudských zdrojov, HR manažérov a personalistov. Na februárovom workshope privítame riaditeľa oddelenia Talent Development EMEA pre Lenovo, ktorým je MAXIM STRASHUN.

Maxim je Kanaďan. Presťahoval sa do Českej republiky pred 15 rokmi a pracuje ako manažment trainer, teambulding inštruktor a manažment coach. Špecializuje sa na rozvoj súčasného manažmentu, senior manažmentu, pre-executive tímu a vytvára priestor pre rozvoj nových talentov. Pred 7 rokmi sa presťahoval na Slovensko, kvôli riadeniu tréningov a talent developmentu pre Lenovo v rámci EMEA. Pracoval ako tréningový špecialista v Európe, Ázií a Latinskej Amerike, ako lektor manažérskych zručností, rozvíjal budúce manažérske talenty a lektoroval na univerzitách a HR konferenciách v Česku, Slovensku, Rakúsku, Nemecku, Španielsku, GB a Belgicku. Okrem toho, že vedie manažment development pre Lenovo v rámci EMEA, aktuálne vedie intenzívny 1 rok trvajúci development program pre senior manažérov a podieľa sa na organizačnom rozvoji projektu.

Prilákajte talenty do svojej Galéria fotiek (2) Zdroj: HRDA

Na workshope od HR Developmant Academy sa s Vami veľmi rád podelí o skúsenosti s programom, ktorý aktuálne rozbieha, prezentuje nástroje, ktoré používa na rozvoj talentov pre Lenovo EMEA (EU, Stredný východ a Afrika). Odhalí triky, ktoré používajú a ktoré sa im vyplatili. Do hĺbky porozpráva o programe, ktorý vedie. Rovnako rád sa podelí o to, čo u nich nefungovalo, o problémy, ktoré mali a ako sa im môžete vyhnúť v rámci Vášho talent manažmentu. Verí, že učenie sa od ostatných, od ich úspechu a chýb profesionálov v HR oblasti je najlepší spôsob ako zaistiť, že práve Váš talent development bude fungovať.

Tešíme sa na diskusiu!

Viac info na hrda.sk, Facebook, LinkedIn, alebo píšte na semancova@hrda.sk.

Vstup na workshop „Ako prilákať mladé talenty?“ si môžete zakúpiť už teraz na Predpredaj.sk.

Viac o téme: Talent Prednáška Workshop Prilákať HRDA Maxim Strashun
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: PR článok
Staršie správy
Staršie správy