Chcete získať titul MBA? Zapojte sa do súťaže

Súťaž Global Management Challenge Súťaž Global Management Challenge Zdroj: VSFS

Zapojte sa do prestížnej medzinárodnej súťaže – či ste zamestnanec, absolvent alebo študent. Každý má možnosť získať hlavnú cenu, ktorou je bezplatné štúdium MBA na City University of Seattle.

Teraz máte jedinečnú príležitosť zúčastniť sa na prestížnej medzinárodnej súťaži v riadení firiem Global Management Challenge. Až do 30. októbra 2013 sa môžete prihlásiť a skúsiť si zmerať svoje sily najprv v národnej a neskôr i medzinárodnej konkurencii študentov z 33 krajín sveta. Organizátor súťaže Vysoká škola finančná a administratívna ako hlavnú cenu venuje bezplatné štúdium MBA v spolupráci so City University of Seattle.

Súťaž Global Management Challenge overuje teoretické aj praktické manažérske zručnosti študentov a súčasne ich učí niesť dôsledky svojich rozhodnutí. Len na nich totiž záleží, či virtuálna firma, ktorú budú riadiť, uspeje na vybraných trhoch. Jednou z hlavných predností súťaže je spolupráca študentov s prestížnymi firmami. Tie sa do projektu zapájajú nielen ako partneri, ale aj ako patróni podporujúce svoje tímy. Firmy poskytujú súťažiacim odbornú pomoc a zasväcujú ich do princípov riadenia spoločnosti, samotné rozhodnutie sú ale plne na študentoch. Do súťaže sa okrem študentov môžu zapojiť aj absolventi škôl, ako aj zamestnanci firiem, ktorí vytvoria 3 až 5 členný tím.

Tohtoročný 12. ročník začína v utorok 14. novembra slávnostným zahájením v hoteli Radissson Blu. Víťaz národného kola, ktorý bude vyhlásený 27. marca 2014, sa zúčastní svetového finále v Soči. Generálnym partnerom je J&T a hlavným partnerom je pracovný portál Kariera.skVSM/City. Viac informácií o súťaži nájdete na stránke  Viac informácií nájdete na stránke Global Management Challenge.

Súťaž Global Management Challenge Galéria fotiek (4) Zdroj: VSFS
Súťaž Global Management Challenge Galéria fotiek (4) Zdroj: VSFS

Ako bude prebiehať súťaž?

Súťaž Global Management Challenge sa uskutoční v troch  kolách. Každé z nich obsahuje 5 častí – stanovísk, ktoré pokrývajú celé spektrum činností firmy (marketing, predaj, výrobu, logistiku, ľudské zdroje a financie). Jenotlivé tímy si zvolia svojho koordinátora v súťaži a následne vypracujú vlastnú stratégiu, v ktorej pripravia súbor rozhodnutí. Do druhého kola postupujú tímy s najlepšími výsledkami. Tie budú následne rozdelení do ďalších skupín a opäť dostávanú nové zadanie. Posledné kolo je "národné kolo", z ktorého vzíde víťaz súťaže.

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 4
Viac o téme: Global Súťaž Management GMC Challenge
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: PR článok, Foto: VSFS

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy