Vzdelávanie a certifikácia zadarmo - Digitálna gramotnosť pre všetkých

it learningit learning

Akreditovaná vzdelávacia spoločnosť IT LEARNING SLOVAKIA,s.r.o. a Slovenská informatická spoločnosť v spolupráci so spoločnoťou Zoznam a portálom Kariera.sk vyhlasujú spoločný projekt na vzdelávanie následnú certifikáciu medzinárodne uznávaným certifikátom ECDL.

Projekt je určený na zvyšovanie kvalifikácie nezamestnaných a tým aj na podporu zamestnanosti. Celková hodnota školení a ECDL certifikácie pre jedného účastníka je 233,50 €, ktorú za Vás hradí Slovenská informatická spoločnosť, teda účasť v projekte je úplne bezplatná. Počet miest je preto obmedzený pre 10 účastníkov.

Vzdelávanie a certifikácia bude zameraná na 4 ECDL moduly:

MODUL 1 - Základy informačných a komunikačných technológií (IKT)

MODUL 2 - Práca s počítačom a správa súborov

MODUL 3 - Spracovanie textu

MODUL 7 - Prezeranie webových stránok a komunikácia

Každý účastník prejde intenzívnou prípravou formou kurzov, ktoré sa budú konať vo večerných hodinách od 16:00 do 19:00 vždy v pondelok a v stredu. Kurzy budú prebiehať spolu 14 dní / 7 týždňov, preto je každý záujemca povinný si vyhradiť voľný čas práve na výučbu. Po ukončení výučby bude nasledovať ECDL certifikácia formou skúšok z každého modulu. Každý účastník má právo aj na 1 opravnú skúšku. Každý účastník kurzu dostane bezplatne literatúru a sylaby.

 

Kedy projekt začína?

Predpokladaný začiatok projektu je od 31.októbra 2011 (pondelok) a dĺžka projektu, teda vzdelávania a následnej certifikácie je spolu 8 týždňov, kde je účasť povinná. Kurzy ako aj certifikácia budú prebiehať v Bratislave na Kominárskej ulici 2,4 (Račianske mýto) v priestoroch spoločnosti IT LEARNING SLOVAKIA, s.r.o od 16:00 do 19:00 teda vo večerných hodinách.

 

Kto sa môže do projektu zapojiť?

Do projektu sa môže zapojiť každý, kto je dlhodobo vedený na úrade práce, nemá ECDL certifikát, má voľný čas na výučby a skúšky počas doby 8 týždňov a má záujem absolvovať bezplatné počítačové kurzy a po ich absolvovaní úspešne zložiť ECDL skúšky

 

Ako sa do projektu zapojiť?

Pošlite informácie (meno a priezvisko, bydlisko, vek, tel. kontakt, vzdelanie a motivačný list prečo práve vy mate záujem a o kurzy a ECDL certifikát, prečo a a ako dlho ste vedený na úrade práce a Váš vzťah a zručnosti s počítačom) na adresu gramotnost@itlearning.sk s predmetom správy “prihláška” alebo poštou na adresu IT LEARNING SLOVAKIA, s.r.o., Kominárska 2, 4, 831 04 Bratislava označením “prihláška”. Zo všetkých prihlášok bude práve na základe motivačného listu vybraných spolu 10 uchádzačov, ktorých budeme kontaktovať.

 

Viac informácií na: www.itlearning.sk/digitalna-gramotnost

Viac o téme: Nezamestnanost It learning Kariera2011
  • Autor: © Zoznam
 
Staršie správy
Staršie správy