Horoskop prezrádza: Týmto trom znameniam sa bude do konca roka pracovne dariť a tieto dve čaká kariérne sklamanie

Do konca roka nám ostáva približne mesiac a aj keď nejde o veľký časový úsek, pre niektoré znamenia zverokruhu môže byť prelomový. Dôvodom je zmena v ich pracovnom živote. Pre niekoho sa bude niesť v príjemnom a pozitívnom duchu, no niekto sa musí pripraviť aj na neúspech. Horoskop odhaľuje, ktorým znameniam sa počas decembra bude dariť a ktorým veľmi nie.

Blíženci (22. máj – 21. jún)

Blížencov čakajú týždne plné pracovných úspechov, ktoré sa odzrkadlia aj na koncoročných finančných prémiách. Konečne niekto ocení ich snahu a nie je vylúčené ani povýšenie. Prijať by ho ale mali len v tom prípade, že si to dobre premyslia a vrhnú sa do niečoho, po čom naozaj túžia a čo chcú robiť. V opačnom prípade by to mohlo dopadnúť veľmi zle. Vždy si treba zvážiť všetky plusy a mínusy.

Rak (22. jún – 22. júl)

Pre Raka je pripravená jedinečná a výhodná pracovná ponuka, ktorá však ovplyvní jeho osobný život. Je možné, že sa bude musieť za prácou presťahovať do iného mesta alebo dokonca inej krajiny. Ak danú ponuku odmietne, bude to neskôr veľmi ľutovať, preto treba dobre zvážiť svoje rozhodnutie. Rodina a priatelia ho budú podporovať, preto by mal vystúpiť zo svojej komfortnej zóny a ísť za svojím úspechom.

Panna (24. august – 23. september)

Pannu čaká veľké sklamanie, pretože nedostane prácu, o ktorú sa uchádzala, aj keď to vyzeralo veľmi sľubne. Problémy s prácou bude mať počas celého mesiaca, pretože si nebude môcť nájsť nič, čo by ju skutočne bavilo a napĺňalo. Kvôli tomu sa môže cítiť sklesnuto a bez motivácie, čo negatívne ovplyvní aj jej osobný život. Horoskop radí poobzerať sa aj po nových oblastiach. Ak Panna absolvuje kurz a začne sa zaujímať o iné smery, začiatkom roka 2023 môže dosiahnuť kariérny posun.

Váhy (24. september – 23. október)

December bude veľmi priaznivý najmä pre tie Váhy, ktoré sa venujú podnikaniu. Podarí sa im získať nových klientov a zákazky, z ktorých sa stanú dlhodobé spolupráce. Vďaka tomu ich nečaká len úspešný záver roka, ale dariť sa im bude aj na začiatku toho ďalšieho. Podporí to ich motiváciu a ambície, čo povedie k novým plánom a cieľom. Rok 2023 bude prelomový, pretože dosiahnu niečo, o čom sa im ani nesnívalo.

Ryby (20. február – 20. marec)

Pre Ryby bude december náročný mesiac. Nepodarí sa im načas odovzdať všetky pracovné zadania, kvôli čomu ich môžu preradiť na inú, nižšiu pozíciu. Šéf bude s ich výkonom veľmi nespokojný, takže nie je vylúčená ani výpoveď. Nepomôžu ani nadčasy alebo dokončenie úloh z domu. Ryby by sa preto mali poobzerať po novom zamestnaní, v ktorom si ich budú viac vážiť. Práca pod stresom im môže spôsobiť zdravotné problémy

  • Autor: © Zoznam/siposova
  • Zdroj: Foto: Getty, RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy