Raňajky s Kariérou: Ako dokáže stres ovplyvniť vašu výkonnosť v práci?

Ako zostať pozitívne naladený v dnešnom hektickom svete a vysokom pracovnom nasadení? Od čoho závisí skutočné šťastie? Odpovede na tieto otázky zodpovedali uznávaní odborníci z HR brandže na podujatí Raňajky s Kariérou. Opäť sa pod jednou strechou stretla HR komunita recruiterov, náborárov a manažérov a nechýbali ani prednášky ostrieľaných odborníkov. Dozvedeli sme sa, ako sa vyvarovať syndrómu vyhorenia a vypočuli sme si, akú podobu má mať správna angažovanosť a šťastie v práci. Tentokrát nás svojou prítomnosťou poctil Karol Kováč, PhD. z Inštitútu stresu a Renáta Taligová uznávaná lektorka a koučka.

Čo je alfou a omegou budovania úspešného tímu?

Čo je okrem pútavých prednášok neodmysliteľnou súčasťou každého podujatia Raňajky s Kariérou? No predsa vôňa čerstvej kávy a skvelá spoločnosť HR komunity z celého Slovenska, ktorá je ideálnou možnosťou na nadväzovanie nových kontaktov, vzájomnú výmenu skúseností a know-how.

 „Teším sa, že sa nám podarilo po krátkej pauze toto podujatie opäť uskutočniť. Stretli sme sa s top ľuďmi z HR komunity a zdieľali sme vzájomné know-how. Som rád, že po skončení akcie odchádzali všetci usmiatí a spokojní. A preto som hrdý na to, že Raňajky s Kariérou organizujeme úspešne už niekoľko rokov. privítal nás Peter Libuša, riaditeľ portálu Kariéra.sk.

Raňajky s Kariérou: Ako Galéria fotiek (5)

Prvým spíkrom bol zakladateľ Inštitútu stresu Karol Kováč. Na vlastnej koži zažil, čo všetko so sebou dokáže priniesť syndróm vyhorenia a aké náročné je dostať sa opäť do psychickej pohody. Poradil nám, ako sa vyvarovať pracovnému stresu a nezanedbávať svoje zdravie.

Druhou spíkerkou bola lektorka a koučka Renáta Taligová. Jej rodený entuziazmus a energia bola zárukou zážitku z prednášky. Dozvedeli sme sa, ako žiť svoj život naplno a nájsť si také pracovné zameranie, aby sme nadobudli pocit šťastia a spokojnosti. Tiež podotkla, že tajomstvom budovania úspešného tímu sú práve stretnutia kolegov aj mimo zamestnania.

Raňajky s Kariérou: Ako Galéria fotiek (5)

TOP podujatie (nielen) pre ľudí z HR komunity

Chcete sa dozvedieť viac o témach, s ktorými sa stretávate vo svojom zamestnaní? Pýtate sa ako? Jednoducho. Stačí nás sledovať na stránke www.ranajkyskarierou.sk. Nenechajte si ujsť vždy aktuálne témy z HR brandže a využite možnosť nadviazať nové kontakty.

Podujatie Raňajky s Kariérou pravidelne organizuje pracovný portál Kariéra.sk od roku 2016. Vytvára priestor na stretnutie odborníkov z celej HR komunity, ktorí chcú zväčšovať svoje obzory o aktuálne témy zamerané na ľudské zdroje, za účasti skúsenosťami ostrieľaných spíkrov.

Raňajky s Kariérou: Ako Galéria fotiek (5)

Raňajky s Kariérou prinášajú inšpiratívnych spíkrov už 6 rokov

Pripomeňme si niektorých z nich. Doteraz nás svojou prítomnosťou poctili Pixel Federation, Tesco, RTVS, Medusa Group, Powercoaching, Mindworx, Yanfeng Automotive Interiors, Crown Becam Slovakia, MultiSport, reklamná agentúra MUW Saatchi&Saatchi, kouč Ján Dubnička, špecialista na psychopatiu Daniel Tůma, odborníčka na neverbálnu komunikáciu Nora Lauková, odborník na pracovnú psychológiu Martin Jakubek a mnoho ďalších.

Raňajky s Kariérou: Ako Galéria fotiek (5)

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 5
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED, Foto: RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy