Nájdite si prácu na mieru bez námahy: Navyše môžete vyhrať nový iPhone 13 mini

Hľadáte si nové zamestnanie? Dá sa to aj pohodlne a bez stresu. Toto sú prvé dva kroky, ktoré by ste mali urobiť, aby ste maximalizovali šancu na úspech:

  1. Vytvorte si životopis. Vytvorením životopisu na portáli Kariéra.sk. sa dostanete do pozornosti stoviek personalistov, ktorí v tejto databáze pravidelne hľadajú nových zamestnancov. Navyše, ak si teraz vytvoríte životopis, tak sa zapojíte do súťaže o najnovší iPhone 13 mini.
     
  2. Vytvorte si agenta. Vďaka službe agent si môžete ušetriť každodenné prezeranie pracovných ponúk. Viete v akom odvetví a akom meste si hľadáte prácu? Nechajte sa na zaujímavé pracovné ponuky pohodlne upozorniť mailovým Agentom, ktorý Vám bude posielať do mailu len ponuky z odvetvia a regiónu, o ktoré máte záujem. Žiadna zaujímavá ponuka už neunikne vašej pozornosti a vy tak získate možnosť reagovať na ňu medzi prvými, čo výrazne zvýši vaše šance na úspech.

Vytvoriť si životopis online nebolo nikdy jednoduchšie. Ak si nie ste istý, ako si vytvoriť životopis, pri ktorom personalista uvidí, že má pred sebou vhodného kandidáta nezúfajte, máme pre vás šikovné riešenie. Všetky informácie o vašich pracovných skúsenostiach na jednom mieste – zrozumiteľne, jasne a usporiadanie. Na vytvorenie životopisu bez potreby špeciálnych zručností či práce s Wordom stačí využiť službu Kariéra.sk, ktorá je k dispozícii úplne zadarmo. K tomu sa môžete stať výhercom mobilného telefónu iPhone 13 mini 128GB v cene 799 €.

Neviete, čo všetko do životopisu napísať?

Žiaden problém, pri vytváraní vášho CV vás na všetko podstatné upozorní šikovný formulár, vďaka ktorému nezabudnete na nič dôležité. Prevedie vás celým procesom vytvorenia profi životopisu, krok po kroku. Ak chcete o sebe zamestnávateľovi prezradiť čo najviac, formulár ponúka aj možnosť doplnenia ďalších, voliteľných informácií. Nestane sa vám tak, že vo váš životopis na prvý pohlaď neosloví vami vybranú spoločnosť.

Atraktívny životopis si vytvoríte za pár minút

Vaše skúsenosti a zručnosti musíte zamestnávateľom predať. Nie každý však zvládne vytvoriť vizuálne zaujímavé, dizajnové CV. Tento problém za vás našťastie vyrieši pracovný profil Kariéra.sk, ktorý vás prevedie celým procesom vytvorenia životopisu. Jednoduchým kliknutím si vyberiete vzhľad životopisu, ktorý vám vyhovuje. Svoj životopis budete môcť poslať zamestnávateľom priamo alebo si ho uložiť vo formáte PDF. Navyše sa vďaka registrácii môžete stať výhercom súťaže o nový iPhone.

Pravidlá súťaže

Ako môžete vyhrať nový iPhone 13 mini? Jednoducho! Do súťaže bude zaradený každý uchádzač o prácu, ktorý si v čase od 15.11. 2021 do 15.12. 2021. vytvorí nový životopis na Kariéra.sk. Svoj životopis si môžete vytvoriť jednoducho na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Viac o téme: Životopis Súťaž IPhone Agent CV Kariéra.sk
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy