Spojili sa ľudia, nápady a vízie – z Conference About You si odnesiete to najlepšie

Duša, hojnosť, idea a vzťahy – to sú 4 piliere, ktoré sú súčasťou nášho života a tie sú základné témy tejto konferencie.Conference About You je jedna z najlepšie postavených medzinárodných konferencií, ktorá pozostáva z vybudovaných spoluprác medzi rôznymi ľuďmi a projektami v Česku a na Slovensku.

Vyše 30 účinkujúcich, 4 hudobné vstupy, vyše 20 motivačných stánkov…

Inšpiratívne prednášky, školenia, workshopy, koučingová zóna, terapie, yoga, skvelá atmosféra, tombola, súťaže, networking, zdravie, šťastie, hojnosť, pozitívne vibrácie, nabitá energia, sebarozvoj… aj to je súčasťou akcie CONFERENCE ABOUT YOU.

Účinkujúci majú spolu viac ako 200 000 spokojných klientov, ktorých mentorovali, sprevádzali a prežívali ich RAST spolu s nimi.

Spojili sa ľudia, nápady Galéria fotiek (3)
Zdroj: Conference About You

 

Spojili sa ľudia, myšlienky, nápady a vízie, aby priniesli deň plný neopísateľných zážitkov. Odnesiete si skvelé nápady a poznatky ako svoj život zlepšiť, ako sa posunúť o ďalší level vyššie. Ako nájsť riešenia na dlhodobé problémy, ako si splniť svoj sen či ako byť úspešný vo svojom obore aj ako sa uchytiť na trhu.

Táto akcia je prispôsobená pre všetky vekové kategórie. Je jedno, či ste mamička na materskej, podnikateľ, študent alebo zamestnanec. Dôležité je, že tento život milujete a chcete ho ešte VIAC milovať!

Spojili sa ľudia, nápady Galéria fotiek (3)
Zdroj: Conference About You

 

Vstupenky na podujatie a viac info nájdete na Predpredaj.sk.

Budete mať možnosť si vypočuť prednášky a workshopy od speakrov a partnerov z celého Česka a Slovenska. Hlavný speaker je zatiaľ prekvapenie
Čerešničkou na torte – bude záverečný koncert v podaní medzinárodnej skupiny FOR YOU ACAPELLA.

Viac informácií a presný program nájdete na www.lotoswork.com

 

  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: PR článok

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy