UPTERDAM – Upgradujte svoj biznis

Zdroj: Getty Images

E – commerce sféra je neustále aktívny a meniaci sa prvok, ktorý sa zo súčasnej spoločnosti už nedá vylúčiť. Jeho napredovanie súvisí najmä s rozvojom modernej techniky, ktorá nám umožňuje ponúkať, nakupovať i predávať takpovediac z kadekoľvek. Ak aj vy patríte medzi ľudí, ktorí sa rozhodli využiť túto oblasť pre svoj vlastný biznis alebo v hlave vám len víria plány na to, ako sa v nej uplatniť, práve pre vás prichádza UPTERDAM. Prvé e-commerce mesto na svete!

UPTERDAM vyrastie 8. októbra 2019 v bratislavskej Starej tržnici ako samostatné mesto, ktoré bude mať svoje vlastné mestské štvrte, nad ktorými bude držať žezlo Matej „Sajfa“ Cifra. Čaká na vás deň nabitý informáciami, cennými radami a novými kontaktmi s ľuďmi, ktorí naskočili na rovnakú vlnu. Staňte sa aj vy občanmi tohto nového mesta na vašej mape!

Centrum mesta bude tvoriť hlavný stage, kde si budete môcť vypočuť odborné prednášky od profesionálov zo sveta online marketingu a obchodu. Čakajú na vás silné mená ako Soňa Krajčíková, Michal Pastier, Ali Fenwick, Jorij Abraham, Lukáš Hanžl, či Peter Irikovský. Večer sa môžete tešiť na exkluzívnu prednášku od spíkra zo spoločnosti Google.

Súčasťou UPTERDAM-u je aj EXPO štvrť, kde sa sústredia desiatky vystavovateľov, ktorí vám okrem cenných rád ukážu aj to, kam online svet napreduje. Aby nových kontaktov nebolo málo v UP štvrti sa sústredia profesionáli z asociácií e-shopov z CEE regiónu, s ktorými budete mať možnosť riešiť celý deň svoje plány úplne zdarma. Získajte aj vy nové biznis kontakty!

Celodenný program bude ako vír informácií a odborných debát, no pripravili sme pre vás aj možnosti oddychu v podobe coffe breakov, výborného jedla a skvelej CHILL – OUT štvrti, kde môžete „vypnúť“ napr. pri Mindball-e.

Program však nekončí ani v pokročilejších hodinách, a preto sme pre vás pripravili možnosť vyskúšať si up! city. Tento projekt zameraný na technológie a mobilitu vám umožní spoznať kultúru, históriu, či voľný čas v hlavnom meste vo Volkswagen e – up!, alebo z výšky elektrického bicykla. Samozrejme ani toto nie je koniec! Celé to zavŕšime parádnou Upterparty pod taktovkou DJ – a Milana Lieskovského s výnimočným drinkom, vytvoreným len na túto príležitosť.

UPTERDAM je prvé e – commerce mesto na svete, a tak ako online svet aj ono dokáže prepojiť rôznorodosť ľudí snahou o dosiahnutie spoločného cieľa, ktorým je poznanie možností podnikania na internete.

UPTERDAM – Upgradujte svoj Galéria fotiek (5)

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 5
Viac o téme: Bratislava Event E-commerce
  • Autor: © Zoznam/PR článok
  • Zdroj: Foto: gettyimages
  • PR článok
 
Staršie správy
Staršie správy